Φοίνιξ Σανς: Κίνηση για «Μέλο» και Λεμπρόν

Φοίνιξ Σανς: Κίνηση για «Μέλο» και Λεμπρόν

Μεγάλο… κόλπο ετοιμάζουν οι Φίνιξ Σανς, που φιλοδοξούν να προσελκύσουν τον Λεμπρόν Τζέιμς στην Αριζόνα αποκτώντας τον Καρμέλο Άντονι.

Αμφότεροι θα γίνουν και επίσημα unrestricted free agents σε λίγα λεπτά, ενώ οι «ήλιοι» έχουν χώρο 33.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο salary cap, οπότε θεωρητικά μπορούν να αποκτήσουν και τους δύο All Stars με μερικές «θυσίες» ανάμεσα στα τωρινά μέλη του ρόστερ του Τζεφ Χόρνασεκ. Πάντως, ο «βασιλιάς» ζητά μάξιμουμ συμβόλαιο και για την ώρα σκοπεύει να διαπραγματευτεί το ενδεχόμενο μονάχα μέσω εκπροσωπών του και μιλώντας αποκλειστικά με τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ οι Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος φαίνονται έτοιμοι να αποδεχτούν μείωση αποδοχών, ώστε να επιτρέψουν στον πρόεδρο, Πατ Ράιλι, να στελεχώσει το δυναμικό των εκπρόσωπων της Φλόριντα με ακριβότερους αναπληρωματικούς. Από την πλευρά τους, οι Ντάλας Μάβερικς είναι έτοιμοι να αφήσουν στην άκρη τον Τζέιμς και να επικεντρωθούν στον «Μέλο» των Νιου Γιορκ Νικς, ενώ μαζί με τους Σικάγο Μπουλς προσέγγισαν ήδη ατζέντη του Τσάντλερ Πάρσονς, ο οποίος θα γίνει restricted free agent των Χιούστον Ρόκετς.

Επιστρέφοντας στους Σανς, οι εκπρόσωποι της Αριζόνα δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο στον Γκόρντον Χέιγουορντ, το οποίο μάλλον θα ισοφαρίσουν οι Γιούτα Τζαζ εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητα του restricted free agent, ενώ αντίστοιχα αναμένεται να κινηθούν οι «ήλιοι» με τον Έρικ Μπλέντσο, ο οποίος απέσπασε προκριματική προσφορά από τους Σανς και ενδιαφέρον των Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά δύσκολα θα αλλάξει ομάδα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason. Μάλιστα, η ομάδα της Αριζόνα θέλει να «χτυπήσει» τον Κεντ Μπέιζμορ, unrestricted free agent των «λιμνάνθρωπων», ενώ μέσα σε όλα κατέθεσαν προκριματική προσφορά και στον πρώην φόργουορντ του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ. Στο μεταξύ, ο Χόρνασεκ εκθείασε τον Τι Τζέι Ουόρεν, επιλογή του φετινού ντραφτ τονίζοντας πως θα ταιριάξει άμεσα στο rotation του. Αντίθετα ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, επίσης επιλογή των «ήλιων» στο φετινό ντραφτ, αναμένεται να συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά στα ευρωπαϊκά παρκέ, αλλά αποχωρώντας από τη σερβική Παρτιζάν.

Ο Γερμανός Ελίας Χάρις της Μπάμπεργκ θα φορέσει τη φανέλα των Σανς στο φετινό Summer League, ενώ στο αντίστοιχο ρόστερ των Χιτ προστέθηκε ο Ίβαν Άσκα. Τους Τζαζ θα ενισχύσουν στο καλοκαιρινό τουρνουά οι Τρέι Μπερκ, Ντάντε Έξουμ, Ρόντνι Χουντ, Ρούντι Γκομπέρτ, Ντιάντε Γκάρετ, Ίαν Κλαρκ, Έρικ Μέρφι και Μάλκολμ Τόμας, οπότε θα διαπιστωθεί αν ο Μπερκ και ο Έξουμ χωρούν στην ίδια πεντάδα, ενώ ο Αυστραλός πλέι-μέικερ είπε πως πρώτος στόχος του είναι η βελτίωσή του αναφορικά με την ταχύτητα στο παρκέ και ο Τζον Λούκας ΙΙΙ αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ των εκπρόσωπων του Σολτ Λέικ Σίτι, ώστε να… τιθασεύσει τους δύο νεαρούς γκαρντ. Ενδιαφέρον από πολλές ομάδες του NBA φαίνεται πως έχει αποσπάσει ο Μάρβιν Ουίλιαμς, αλλά θα συναντηθεί πρώτα με τους Τζαζ, από τη στιγμή που θα γίνει unrestricted free agent, ενώ ο Τάιλερ Χόνεϊκατ αποκάλυψε πως εξετάζει προσφορές των «μορμόνων», Ρόκετς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κι ευρωπαϊκών συλλόγων. Τέλος αναφέρουμε πως ο Ραούλ Νέτο, περσινή επιλογή ντραφτ των Τζαζ, δεν θα πάρει μέρος στο φετινό Summer League λόγω της παρουσίας του στην προετοιμασία της Βραζιλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας.



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved