Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Δεν… μυρίζει ο Λι

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Δεν… μυρίζει ο Λι

Σε περίπτωση νίκης στο αποψινό ματς με τους Ντένβερ Νάγκετς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα εξασφαλίσουν πρόκριση στα playoffs.

Πάντως, ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος/μέση), ο οποίος πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα, θα μείνει έξω μαζί με τον Φέστους Εζέλι (γόνατο), ενώ πριν από το σημερινό παιχνίδι (11/04, 05:30) στο «ORACLE Arena» ξεκαθάρισε πως δεν τον απασχολούν διαδικτυακές αναφορές περί βελτίωσης των «πολεμιστών» εν τη απουσία του, οι οποίοι ούτως ή άλλως εμφανίζονται περιοδικά τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Άντριου Μπόγκουτ άφησε να εννοηθεί πως όντως η ομάδα του Μαρκ Τζάκσον είναι δυνατή με τον Ντρέιμοντ Γκριν στο αρχικό σχήμα. Στο μεταξύ, οι Ουόριορς «δέσμευσαν» τον πρώην φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, Χίλτον Άρμστρονγκ, με συμβόλαιο μέχρι το πέρας του 2013-14 ύστερα από δύο δεκαήμερα, στα οποία «έγραψε» μέσους όρους 1.3 πόντων, 3.1 ριμπάουντ και 5.3 λεπτών με δώδεκα παρουσίες.

Από την άλλη, οι Τάι Λόουσον (αστράγαλος) και Ουίλσον Τσάντλερ (βουβωνική χώρα) θα χάσουν ένα ακόμα παιχνίδι, καθώς δεν πήραν μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Μπράιαν Σο, ο οποίος εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή αμφότερων μέσα στην τρέχουσα regular season, ενώ θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι οι Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο). Ακόμα, ο Ράντι Φόι είναι πλέον 13 τρίποντα μακριά από συλλογικό ρεκόρ των «σβόλων», αλλά τόνισε πως το παραπάνω δεν αποτελεί στόχο του. Αύριο (12/04, 05:30), οι Ουόριορς έχουν παιχνίδι στο «Staples Center» με τους Λος Άντζελες Λέικερς, που στερούνται των υπηρεσιών των Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Στιβ Νας (οπίσθιος μηριαίος), Πάου Γκασόλ (ίλιγγος), Κεντ Μπέιζμορ (πόδι) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο), ενώ σήμερα ξεκαθαρίστηκε πως ο Κρις Κέιμαν (γάμπα) θα χάσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια της τρέχουσας εβδομάδας, αν και δήλωσε πως είναι κοντά στο 100%.

Πάντως, οι «λιμάνθρωποι» δήλωσαν τον Γκασόλ εξαιρετικά αμφίβολο, ενώ ο Νικ Γιανγκ επανέλαβε πως δεν θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του για το 2014-15 αντί 1.2 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι θα συμφωνήσει με την τωρινή ομάδα του ως unrestricted free agent. Σε άλλο αυριανό ματς (12/04, 04:00), οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δοκιμάζονται στο «Energy Solutions Arena» των Γιούτα Τζαζ χωρίς τον Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο), αλλά ο Μο Ουίλιαμς (γόνατο) αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ έπειτα από τον χθεσινό παραγκωνισμό του, ενώ ο Μάρβιν Ουίλιαμς έχασε τη σημερινή προπόνηση (10/04) του Τάι Κορμπίν και κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με την ομάδα του Τέρι Στοτς. Από την πλευρά τους, οι Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη ξεκαθάρισαν από σήμερα πως ο Ταϊσόν Πρινς (αστράγαλος) θα χάσει τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ενόψει του αυριανού (12/04, 03:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «FedEx Forum», ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι). Στα των «Σίξερς», οι Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), Νέρλενς Νόελ (γόνατο) και Άρνετ Μάλτρι (τιμωρία) θα μείνουν έξω.

Αύριο (12/04, 03:00), οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς υποδέχονται τους Χιούστον Ρόκετς στο «Target Center» έχοντας τον άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), τον Κέβιν Μάρτιν (πόδι), τον Χοσέ Μπαρέα (μέση), τον Τσέιζ Μπάντινγκερ (αστράγαλος) και τον Σαμπάζ Μουχάμαντ (γόνατο) τουλάχιστον αμφίβολους. Τέλος, ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι (γόνατο), και ο Ντουάιτ Χάουαρντ (αστράγαλος) είναι αμφίβολοι για τις «ρουκέτες», που σήμερα αποδέσμευσαν τον Γκρεγκ Σμιθ μέσω του καταλόγου των waivers και απέκτησαν τον Ντέξτερ Πίτμαν για υγιή αναπληρωματική λύση στη θέση «5».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved