Μαϊάμι Χιτ: Τα… μανίκια έφταιγαν για Τζέιμς

Μαϊάμι Χιτ: Τα… μανίκια έφταιγαν για Τζέιμς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θεώρησε τα μανίκια υπεύθυνα για τη μέτρια εμφάνισή του στο χθεσινό ματς των Μαϊάμι Χιτ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

«Δε θέλω να αρχίσω τις δικαιολογίες, αλλά δε μου αρέσουν οι φανέλες με μανίκια. Νιώθω πως τραβάω ολόκληρο τον ώμο μου στα σουτ από μέση απόσταση, στα οποία ούτως ή άλλως έχω ελάχιστο περιθώριο λάθους» δήλωσε μετά τα 6/18 σουτ κόντρα στα «σπιρούνια», ενώ κατά τη διάρκεια της επίμαχης αναμέτρησης πέταξε και την προστατευτική μάσκα του, προφανώς επειδή θεώρησε και εκείνη υπεύθυνη για την παρουσία του στο παρκέ. Στα της τρέχουσας regular season, οι πρωταθλητές NBA επιστρέφουν στη δράση μεθαύριο (09/03, 20:00) από το «United Center» των Σικάγο Μπουλς, που τώρα υποδέχονται τους Μέμφις Γκρίζλις των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο). Αντίθετα, οι Χιτ αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες κόντρα στους εκπρόσωπους της «πόλης των ανέμων».

Στην αποστολή Ολαντίπο και Νέλσον
Οι Βίκτορ Ολαντίπο (αστράγαλος) και Τζαμίρ Νέλσον (ίωση) ταξίδεψαν με την αποστολή των Ορλάντο Μάτζικ ενόψει του αυριανού αγώνα (09/03, 03:30) στο «AT&T Center» των Σπερς, οπότε αναμένεται να γυρίσουν στα παρκέ, ενώ στη χειρότερη περίπτωση φαίνεται πως θα παίξουν τη Δευτέρα (11/03, 03:00) στο «BMO Harris Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο. Ακόμα, ο Ζακ Βον εκθείασε τον 20άχρονο Μο Χάρκλες, επειδή με την ενδυνάμωσή του χρησιμοποιεί αποτελεσματικότερα το σώμα του. Στα των «σπιρουνιών», ο Τζεφ Ερς (δάκτυλο χεριού) είναι αμφίβολος έπειτα από απουσία ενός αγώνα, αλλά ουδείς μπορεί να εκτιμήσει με σιγουριά τις προθέσεις του Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος μοιράζει… δεξιά και αριστερά ρεπό στα έμπειρα μέλη του ρόστερ του από το ξεκίνημα του 2013-14.

Κανονικά ο Μπέβερλι
Όπως αναμενόταν, ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι (μύτη), θα είναι βασικός πλέι-μέικερ του Κέβιν Μακ Χέιλ στο αποψινό ματς (08/03, 04:30) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Toyota Center», ενώ πιθανότατα δε θα χρειαστεί  να φορέσει μάσκα. Αντίθετα, ο Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) θα μείνει έξω. Από την άλλη, ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (αγκώνας), αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Άντριου Μπάινουμ (γόνατα), αλλά οι Πολ Τζορτζ (μέση) και Λανς Στέφενσον (βουβωνική χώρα) θα τεθούν στη διάθεση του Φρανκ Βόγκελ, παρά πρόσφατο μικροτραυματισμό.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved