Μιλγουόκι Μπακς: Δίπλα σε Αντετοκούμπο ο Μέιο

Μιλγουόκι Μπακς: Δίπλα σε Αντετοκούμπο ο Μέιο

Έπειτα από απουσία εννέα αγώνων εξαιτίας ίωσης, ο Ο Τζέι Μέιο θα τεθεί στη διάθεση του Λάρι Ντρου για το σημερινό ματς των Μιλγουόκι Μπακς.

Διαθέσιμος είναι και ο Γιάννης Αντετοκούμπο για το παιχνίδι (19/02, 03:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «BMO Harris Bradley Center», όπως επίσης οι Τζον Χένσον (αστράγαλος) και Καρόν Μπάτλερ (αστράγαλος), καθώς «έβγαλαν» χωρίς ενοχλήσεις τη χθεσινή προπόνηση (17/02). Αντίθετα, οι Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) και Λάρι Σάντερς (μάτι) θα μείνουν έξω, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως ο Σάντερς δύσκολα θα πιάσει μπάλα κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας έξι εβδομάδων. Ακόμα, ο Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) παραμένει αμφίβολος, ενώ ο Μπράντον Νάιτ θα παίξει, αν και χτύπησε στο πόδι όντας στα ντους πριν το ματς! Από την άλλη, ο προπονητής των εκπρόσωπων της Φλόριντα, Ζακ Βον, έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, ενώ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Τόμπιας Χάρις ως βασικό σμολ φόργουορντ και να αφήσει τον Βίκτορ Ολαντίπο στον πάγκο.

Έτοιμος ο Χάρις, σχεδόν έτοιμος ο Μέκελ
Κανονικά προπονήθηκαν χθες οι Ντέβιν Χάρις (γόνατο) και Γκαλ Μέκελ (γόνατο), αλλά μονάχα ο πρώτος αναμένεται να παίξει στο αποψινό ματς (19/02, 03:30) των Ντάλας Μάβερικς με τους Μαϊάμι Χιτ στο «American Airlines Center», ενώ για τον 25χρονο Ισραηλινό εξετάζεται η προοπτική υποβιβασμού στη D-League, πριν την επιστροφή σε επίπεδο NBA. Από τους Χιτ, ο Ντουέιν Ουέιντ (γόνατα/πόδι) κρίνεται αμφίβολος, όπως σε όλα τα παιχνίδια της τρέχουσας regular season. Ακόμα, ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον αποχώρησε πρόωρα από τη σημερινή προπόνηση του Τάι Κορμπίν λόγω στομαχόπονου, αλλά λογικά θα δώσει το παρών στον αυριανό αγώνα (20/02, 04:00) των Γιούτα Τζαζ με τους Μπρούκλιν Νετς στο «EnergySolutions Arena», όπως και ο Ντέρικ Φέιβορς (ισχίο), του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την ύστατη ώρα, αν και χθες δήλωσε ετοιμοπόλεμος, ενώ από τους Νεοϋορκέζους θα απουσιάσει ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι).

Μένει έξω ο Πέκοβιτς
Δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις του Ρικ Έιντελμαν ο Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), οπότε αποκλείστηκε ήδη από τον αυριανό αγώνα (20/02, 03:00) των Μινεσότα Τίμπεργουλφς με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Target Center», από το οποίο θα απουσιάσει και ο Κέβιν Μάρτιν (δάκτυλο χεριού). Από την πλευρά του, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση (18/02) του Τέρι Στοτς λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα, οπότε προγραμματίστηκαν σχετικά ιατρικά τεστ, τα οποία θα κρίνουν τη συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση (20/02, 04:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Moda Center», ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο).

Διπλή σύγκρουση Πίστονς με Μπόμπκατς
Με δύο συνεχόμενους μεταξύ τους αγώνες ξεκινούν το δεύτερο κομμάτι της σεζόν οι Ντιτρόιτ Πίστονς και Σάρλοτ Μπόμπκατς, αφού σήμερα (19/02, 02:30) συγκρούονται στο «Palace» και αύριο (20/02, 02:00) στο «Time Warner Cable Arena». Οι μεν θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τζος Χάρελσον (γόνατο) και οι δε του Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας), ενώ ο Μπρένταν Χέιγουντ της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν αναμένεται να επιστρέψει από μέρα σε μέρα.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved