Λεμπρόν Τζέιμς: «Δε βλέπω πώς θα φύγω από τους Χιτ»

Λεμπρόν Τζέιμς: «Δε βλέπω πώς θα φύγω από τους Χιτ»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Λεμπρόν Τζέιμς των Μαϊάμι Χιτ ξεκαθάρισε πως δε διακρίνει προοπτική για αλλαγής ομάδας το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 4-φορές MVP μπορεί και λογικά θα γίνει unrestricted free agent την 1η Ιουλίου απορρίπτοντας δικαίωμα μονομερής ανανέωσης για το 2014-15, ενώ στην προκειμένη δήλωσε: «Απλά δε βλέπω πώς θα φύγω. Δε γνωρίζω τι θα γίνει από σήμερα μέχρι τον Ιούλιο, οπότε έχω θέσει σε προτεραιότητα τη σεζόν που είναι σε εξέλιξη και τον στόχο περί κατάκτησης ενός ακόμα πρωταθλήματος. Ελπίζω πως με το Larry O’ Brien Trophy στα χέρια μου θα μπορέσω να εξετάσω το μέλλον μου». Παράλληλα, πάντως, προκύπτουν συνεχώς φημολογίες για ανταλλαγές παικτών μεταξύ ομάδων του NBA μέχρι τη σχετική προθεσμία της 20ής Φεβρουαρίου.

Φεύγει ο Ασίκ
Επανήλθε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ομέρ Ασίκ από τους Χιούστον Ρόκετς με το CBS Sports να θυμίζει πως οι Φιλαδέλφεια 76ερς ενδιαφέρονται για τον Τούρκο σέντερ και να αναφέρει πως οι «ρουκέτες» απαιτούν επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου. Πάντως, οι «Σίξερς» προτιμούν τράμπα του Ασίκ με τον Έβαν Τέρνερ, τον Θάντεους Γιανγκ, τον Σπένσερ Χάους ή κάποιον αντίστοιχο συνδυασμό. Αναφέρεται επίσης από βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες πως οι Ρόκετς δε σκοπεύουν να ανταλλάξουν τον Τζέρεμι Λιν.

Στο επίκεντρο ο Χιλ
Οι Μπρούκλιν Νετς είναι το φαβορί για την απόκτηση του Τζόρταν Χιλ από τους Λος Άντζελες Λέικερς μέσω ανταλλαγής, αλλά και άλλοι σύλλογοι παρακολουθούν τις εξελίξεις μελετώντας το ενδεχόμενο παρέμβασης στις συζητήσεις των δύο πλευρών, επειδή ενδιαφέρονται για τον 26χρονο φόργουορντ/σέντερ. Διέρρευσε επίσης πως οι Κλίβελαντ Καβαλίερς προσέγγισαν τους «λιμνάνθρωπους» για τον Κρις Κέιμαν και πως οι Σάρλοτ Μπόμπκατς συζήτησαν την περίπτωση απόκτησης του Πάου Γκασόλ, αλλά δε σημειώθηκε αξιοσημείωτη πρόοδο στις συζητήσεις με τον GM των Λέικερς, Μιτς Κούπτσακ.

Απαιτητικοί Μπακς
Οι «αγριόγατες» φαίνεται πως έφτασαν κοντά και στην εξασφάλιση του Καρόν Μπάτλερ, όπως και του Γκάρι Νιλ από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο, πριν κρίνουν υπερβολικές τις απαιτήσεις των «ελαφιών», που προσπαθούν παράλληλα να «ξεφορτωθούν» τους Ερσάν Ιλιασόβα και Λουκ Ριντνάουρ. Ακόμα, οι Καβαλίερς δείχνουν ενδιαφέρον για τον Τζίμερ Φρεντέτ και τον Τζέισον Τόμπσον των Σακραμέντο Κινγκς επιζητώντας αντάλλαγμα για τον Τζάρετ Τζακ, για τον οποίο ενδιαφέρονται και οι Μπρούκλιν Νετς, όπως εκτιμά το ESPN. Πάντως, το Yahoo! Sports έγραψε πως οι «βασιλιάδες» διατηρούν εναλλακτική λύση, η οποία προβλέπει απόκτηση των Τζέισον Τέρι και Ρέτζι Έβανς από τους Νετς αντί του Μάρκους Θόρντον.

Πολλαπλές κινήσεις από «Καβς»
Οι εκπρόσωποι του Οχάιο παρακολουθούν από κοντά και την περίπτωση του Πιερ Τζάκσον, ο οποίος ανήκει στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που αναμένεται να εξασφαλίσουν σύντομα εξαίρεση συμβολαίου τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων με αφορμή διαφαινόμενο αποκλεισμό του Ράιαν Άντερσον (λαιμός) από το υπόλοιπο 2013-14. Από τη μία, ο προσωρινός GM των «Καβς», Ντέιβιντ Γκρίφιν, είχε προαναγγείλει κινήσεις στη λήξη της προθεσμίας για ανταλλαγές, ενώ οι «πελεκάνοι» θέλουν να ανταλλάξουν τους Όστιν Ρίβερς και Άντονι Μόροου, είτε με επιλογή ντραφτ, είτε με παίκτη, οπότε ίσως προκύψει συμφωνία με συνδυασμό των παραπάνω προθέσεων.

«Ψάχνονται» οι Κλίπερς
Δεν θα υπογράψει δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Κλίπερς ο Σάσα Βούγιασιτς, που επέστρεψε στο NBA με παρουσία… δέκα λεπτών, αλλά το Yahoo! Sports ανέφερε πως η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς αναζητά αναπληρωματικό μέλος της frontline μέσω ανταλλαγής, καθώς ο Μπάιρον Μάλινς και ο Ράιαν Χόλινς δεν έχουν ανταποκριθεί στις σχετικές απαιτήσεις. Από την πλευρά τους, οι Σικάγο Μπουλς απέκτησαν τον Τζάρβις Βαρνάντο με δεκαήμερο συμβόλαιο, ενώ η USA Today εκτίμησε πως ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ δεν θα ανταλλαχθεί. Τέλος, οι Γιούτα Τζαζ δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν την τρέχουσα regular season με το υπάρχον ρόστερ αγνοώντας ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Γκόρντον Χέιγουορντ, ο οποίος το καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved