Μιλγουόκι Μπακς: Λιγότεροι… συμπαίκτες για Αντετοκούμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Λιγότεροι… συμπαίκτες για Αντετοκούμπο

Επ’ αόριστον αποκλείστηκε ο Λάρι Σάντερς λόγω προβλήματος στο αριστερό μάτι και οι Μιλγουόκι Μπακς ψάχνουν… παπά, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούμπο χαίρεται.

Ο μεν αποχώρησε πρόωρα από το τελευταίο παιχνίδι των «ελαφιών» λόγω προβλημάτων όρασης, αλλά σε πρώτο βαθμό δεν εκτιμήθηκε πως θα υπάρξουν περαιτέρω παραγκωνισμοί. Εντούτοις, ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ απουσίασε από το πρωινό ζέσταμα του Λάρι Ντρου και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον αποψινό αγώνα (11/02, 03:00) με τους Μπόστον Σέλτικς στο «BMO Harris Bradley Center», πριν οι Μπακς τον περιθωριοποιήσουν επ’ αόριστον αναφέροντας πως θα εξεταστεί από ειδικό ιατρό! Από την πλευρά του, ο Ερσάν Ιλιασόβα αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο ματς λόγω σπασμών στη μέση, ενώ ούτε ο Ο Τζέι Μέιο (ίωση) κρίθηκε έτοιμος για επιστροφή στη δράση. Στα πιτς έμεινε και ο Καρόν Μπάτλερ (αστράγαλος) μαζί με τον Κάρλος Ντελφίνο (πόδι)!

Αντίθετα, οι Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) και Λουκ Ριντνάουρ (μέση) τέθηκαν στη διάθεση του Ντρου, ενώ ο Ζάζα Πατσούλια θα είναι βασικός σέντερ και ο Αντετοκούμπο λογικά θα αποσπάσει σημαντικότερο ρόλο στο rotation, ώστε να καλυφθούν τα πολλαπλά κενά. Στο μεταξύ κοινοποιήθηκε πως ο Θανάσης Αντετοκούμπο των Ντέλαγουερ 87ερς, αδερφός του 19χρονου γκαρντ/φόργουορντ των Μπακς, θα πάρει μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό καρφωμάτων της D-League, το οποίο θα διεξαχθεί στο ημίχρονο του D-League All Star Game! Πρόκειται να ανταγωνιστεί τους Τόνι Μίτσελ (Πίστονς/Μαντ Αντς), Ρασάντ Τζέιμς (Μπίγκχορνς) και Ντάρεν Ουάιτ (Μπέιχοκς), ενώ στον διαγωνισμό τριπόντων θα πάρουν μέρος οι Τρόι Ντάνιελς (Βάιπερς), Πι Τζέι Χέρστον (Λέτζεντς), Έι Τζέι Σίνγκλερ (Σταπίντ) και Άντονις Τόμας (Άρμορ).

Στα των Σέλτικς, ο Ραζόν Ρόντο (γόνατο) ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να καταγράψει άμεσα 48λεπτα, ενώ πήρε ρεπό για το αποψινό ματς, όπως αναμενόταν, οπότε ο Φιλ Πρέσεϊ θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα. Στο αρχικό σχήμα είναι και ο Τζέραλντ Ουάλας, αν και ομολόγησε μετά το χθεσινό  παιχνίδι των «κελτών» πως νιώθει κόπωση, ενώ οι Τζεφ Γκριν, Μπράντον Μπας και Τζάρεντ Σάλιντζερ θα συμπληρώσουν τη βασική πεντάδα. Άλλωστε, ο Έιβερι Μπράντλεϊ αποκλείστηκε λόγω επανεμφάνισης ενοχλήσεων στον αστράγαλο και προγραμματισμό σχετικών ιατρικών εξετάσεων για αύριο (11/02)!

Πριν την περιθωριοποίηση του 23χρονου γκαρντ, ο Μπραντ Στίβενς διέκρινε ανάγκη για προσαρμογή των επιθετικών συστημάτων λόγω των τελευταίων μετριότατων εμφανίσεων του Μπράντλεϊ, ενώ την ίδια ώρα εκτιμήθηκε από βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες πως το όνομα του Μπας είναι εκείνο που εμπλέκεται γύρω από τα περισσότερα σενάρια ανταλλαγών αναφορικά με τους Σέλτικς. Θυμίζουμε πως η σχετική προθεσμία του NBA εκπνέει στις 20 Φεβρουαρίου και πως οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης είναι ανάμεσα στις ομάδες που προτίθενται να «θυσιάσουν» μέλη του ρόστερ αντί επιλογών ντραφτ. Τέλος αναφέρουμε πως ο Κιθ Μπόγκανς (άδεια) παραμένει εκτός ομάδας.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπακς:
Γκαρντ
Μπράντον Νάιτ
Λουκ Ριντνάουρ
Ο Τζέι Μέιο
Γκάρι Νιλ
Νέιτ Ουόλτερς

Φόργουορντ
Τζον Χένσον
Γιάννης Αντετοκούμπο
Ερσάν Ιλιασόβα (Τραυματίας)
Κρις Μίντλετον
Κάρλος Ντελφίνο (Τραυματίας)
Καρόν Μπάτλερ (Τραυματίας)
Έκπε Ούντο (Ίωση)

Σέντερ
Λάρι Σάντερς (Τραυματίας)
Ζάζα Πατσούλια
Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Και το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο (Ρεπό)
Έιβερι Μπράντλεϊ (Τραυματίας)
Τζέριντ Μπέιλες
Φιλ Πρέσεϊ
Κιθ Μπόγκανς (Άδεια)
Κρις Τζόνσον
Βάντερ Μπλου

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Κρις Χάμφρις
Μπράντον Μπας
Τζέραλντ Ουάλας

Σέντερ
Κέλι Όλινικ
Βίτορ Φαβεράνι
Τζόελ Άντονι

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved