Προχωρούν και με προσωνύμια οι Νετς

Προχωρούν και με προσωνύμια οι Νετς

Επιβίωσαν 58 αγωνιστικών λεπτών οι Μπρούκλιν Νετς, ώστε να κερδίσουν τους Μαϊάμι Χιτ στη δεύτερη παράταση αναμέτρησης, στην οποία οι παίκτες φόρεσαν φανέλες με προσωνύμια.

Αμφότερες, πάντως, είχαν απουσίες λόγω τραυματισμού παικτών, ενώ στην εξέλιξη του αγώνα οι υγιείς αντιμετώπισαν πρόβλημα με φάουλ, αλλά οι Νεοϋορκέζοι δημιούργησαν σερί πέντε θετικών αποτελεσμάτων. Εύκολη νίκη πέτυχαν οι Ιντιάνα Πέισερς επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς επί των Λος Άντζελες Λέικερς, οι Ντάλας Μάβερικς με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς σε βάρος των Σάρλοτ Μπόμπκατς, ενώ οι ανανεωμένοι Κλίβελαντ Καβαλίερς πέρασαν από το «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ και οι Ντιτρόιτ Πίστονς από την έδρα των Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά οι Χιούστον Ρόκετς… στραβοπάτησαν σε εκείνη των Ατλάντα Χοκς.

Ακόμα, οι Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη επιβλήθηκαν των Φίνιξ Σανς, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο έχασαν από τους Σικάγο Μπουλς, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τα… χρειάστηκαν κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς και οι Σακραμέντο Κινγκς διέλυσαν τους Ορλάντο Μάτζικ. Ακολουθούν εξελίξεις από ομάδες που δεν έπαιξαν σήμερα:

Ντένβερ Νάγκετς
Φαίνεται πως ο Αντρέ Μίλερ θα επιστρέψει σύντομα, καθώς διαπιστώνεται πως οι «σβόλοι» δεν καλύφθηκαν από προτάσεις άλλων ομάδων για ανταλλαγή του έμπειρου πλέι-μέικερ. Προφανώς, βέβαια, θα κληθεί να τα «βρει» με τον Μπράιαν Σο, ο οποίος πιθανότατα θα περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του Μίλερ. Στα των τραυματιών, ο Ουίλσον Τσάντλερ (ισχίο) είναι αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα (12/01, 04:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Pepsi Center», ενώ οι Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) είναι δεδομένα εκτός.

Σαν Αντόνιο Σπερς
Δεν προπονήθηκε σήμερα ο Μανού Τζινόμπιλι (οπίσθιος μηριαίος), αλλά έκανε σουτ με το πέρας των ομαδικών ασκήσεων και λογικά θα είναι διαθέσιμος για το μεθαυριανό παιχνίδι (13/01, 02:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «AT&T Center». Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είπε πως ο Αργεντινός διεθνής έχει 50% πιθανότητες παρουσίας, ενώ γνωρίζει πως ο Τιάγκο Σπλίτερ (ώμος) είναι στα πιτς. Από την πλευρά του, ο Ντάνι Γκριν επέστρεψε στη βασική πεντάδα παράλληλα με την περιθωριοποίηση του Τζινόμπιλι και προσπαθεί να μειώσει τα αμυντικά λάθη, ώστε να διατηρήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Νιου Γιορκ Νικς
Δε δημιούργησε προβλήματα, αν και έμεινε στον πάγκο για ολόκληρο το χθεσινό ματς με τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά ο Τζέι Αρ Σμιθ ομολόγησε πως δεν γνωρίζει τη συνέχεια της πορείας του στους Νεοϋορκέζους. Λογικά, θα συνεχιστεί προσπάθεια για ανταλλαγή του. Από την πλευρά του, ο Τάισον Τσάντλερ (ίωση) δεν ταξίδεψε με την αποστολή για τον αυριανό αγώνα (12/01, 02:30) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Wells Fargo Center», ενώ δεν υπολογίζονται από τον Μάικ Ουόντσον και οι Μπένο Ούντριχ (γόνατο), Μέτα Ουόλρντ Πις (γόνατο) και Πάμπλο Πριτζιόνι (πόδι).

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Δίπλα στον Μο Ουίλιαμς θα είναι ο υποσχόμενος rookie, Σι Τζέι Μακ Κόλουμ, σύμφωνα με τον Τέρι Στοτς. Άρα προορίζει τον αδερφό του Έρικ Μακ Κόλουμ του Πανιωνίου για τη θέση «2» τα δεύτερης πεντάδας, αν και αρχικά εκτιμήθηκε πως δεν θα τον προσθέσει άμεσα στο rotation.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Στους Τούλσα 66ερς της D-League υποβιβάστηκε ο Αντρέ Ρόμπερσον, ο οποίος είναι στο rotation του Σκοτ Μπρουκς λόγω του τραυματισμού του Ράσελ Ουέστμπρουκ, αλλά προφανώς κρίθηκε απαραίτητη περαιτέρω αγωνιστική παρουσία μέσω της θυγατρικής ομάδας των «βροντών». Άλλωστε το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στο βασικό ρόστερ για το αυριανό ματς (12/01, 03:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «Chesapeake Energy Arena».

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ιντιάνα Πέισερς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 93-66
Φιλαδέλφεια 76ερς-Ντιτρόιτ Πίστονς 104-114
Ατλάντα Χοκς-Χιούστον Ρόκετς 83-80
Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Ντάλας Μάβερικς 90-107
Μινεσότα Τίμπεργουλφς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 119-92
Μπρούκλιν Νετς-Μαϊάμι Χιτ 104-95 στη δεύτερη παράταση (93-93 α’ παρ. και 89-89 κ.α.)
Μέμφις Γκρίζλις-Φίνιξ Σανς 104-99
Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς 72-81
Γιούτα Τζαζ-Κλίβελαντ Καβαλίερς 102-113
Σακραμέντο Κινγκς-Ορλάντο Μάτζικ 103-83
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Μπόστον Σέλτικς 99-97
Λος Άντζελες Κλίπερς-Λος Άντζελες Λέικερς 123-87

Και οι βαθμολογίες:

ATLANTIC

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Τορόντο Ράπτορς

17

17

Μπρούκλιν Νετς

15

21

Νιου Γιορκ Νικς

13

22

Μπόστον Σέλτικς

13

24

Φιλαδέλφεια 76ερς

12

24

CENTRAL

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Ιντιάνα Πέισερς

29

7

Σικάγο Μπουλς

16

18

Ντιτρόιτ Πίστονς

15

22

Κλίβελαντ Καβαλίερς

13

23

Μιλγουόκι Μπακς

7

28

SOUTHEAST

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Μαϊάμι Χιτ

27

10

Ατλάντα Χοκς

20

17

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς

16

18

Σάρλοτ Μπόμπκατς

15

22

Ορλάντο Μάτζικ

10

26

NORTHWEST

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

27

9

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

27

9

Ντένβερ Νάγκετς

18

17

Μινεσότα Τίμπεργουλφς

18

18

Γιούτα Τζαζ

12

26

PACIFIC

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Λος Άντζελες Κλίπερς

26

13

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

25

14

Φίνιξ Σανς

21

14

Λος Άντζελες Λέικερς

14

23

Σακραμέντο Κινγκς

12

22

SOUTHWEST

ΝΙΚΕΣ

ΗΤΤΕΣ

Σαν Αντόνιο Σπερς

28

8

Χιούστον Ρόκετς

23

14

Ντάλας Μάβερικς

21

16

Μέμφις Γκρίζλις

16

19

Νιου Ορλίνς Πέλικανς

15

20

Σημείωση: Στα playoffs προκρίνονται οι πρώτοι οκτώ από Ανατολή (σ.σ. Atlantic, Central και Southeast) και από Δύση (σ.σ. Northwest, Pacific και Southwest). O πρώτος κάθε ομίλου κατατάσσεται αυτόματα στην πρώτη τετράδα της περιφέρειας.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved