Ορλάντο Μάτζικ: Επιτέλους αποδέσμευση για Τούρκογλου

Ορλάντο Μάτζικ: Επιτέλους αποδέσμευση για Τούρκογλου

Είναι εκτός ομάδας από το ξεκίνημα του 2013-14, αλλά στις 7 Ιανουαρίου ο Χέντο Τούρκογλου θα αποδεσμευτεί από τους Ορλάντο Μάτζικ.

Θυμίζουμε πως οι δύο πλευρές προσπαθούν επί μήνες να βρουν «χρυσή» τομή για λύση του συμβολαίου τους, αλλά κατέληξαν στην 7η Ιανουαρίου, καθώς μέχρι εκείνη την ημέρα οι εκπρόσωποι της Φλόριντα μπορούν να «κόψουν» τον 34χρονο Τούρκο καταβάλλοντας αποζημίωση έξι εκατομμυρίων δολαρίων, αντί για δώδεκα που προβλέπει το επίμαχο συμφωνητικό. Στη συνέχεια, ο Τούρκογλου αναμένεται να υπογράψει σε ευρωπαϊκή ομάδα, ενώ προφανώς δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι (28/12, 02:00) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Amway Center», από το οποίο ο Ετουάν Μουρ (γάμπα) θα αποκλειστεί για τρίτη διαδοχική φορά, αν δεν ξεπεράσει τραυματισμό.

Κλίβελαντ Καβαλίερς
Τρία συνεχόμενα ματς έχει χάσει ο Ντίον Ουέιτερς (καρπός), αλλά κρίνεται αμφίβολος και για τον μεθαυριανό αγώνα (27/12, 02:00) με τους Ατλάντα Χοκς στο «Quicken Loans Arena», όπως ξεκαθάρισε ο Μάικ Μπράουν. Από την πλευρά του, ο Άντονι Μπένετ έχασε περίπου δύο κιλά λόγω της πρόσφατης ίωσής του, τη στιγμή που όλα δείχνουν πως οι «Καβς» εξετάζουν το ενδεχόμενο υποβιβασμού του στην D-League.

Νιου Ορλίνς Πέλικανς
Αν και αποχώρησε πρόωρα από το χθεσινό ματς με τους Σακραμέντο Κινγκς λόγω τραυματισμού στον ισχίο, ο Έρικ Γκόρντον επιβεβαίωσε πως το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό. Άρα λογικά θα παίξει στον αγώνα (28/12, 03:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «New Orleans Arena». Αντίθετα, ο Γκρεγκ Στιέμσμα (γόνατο) θα παραμείνει στα πιτς, ενώ ο Τζέισον Σμιθ (γόνατο) κρίνεται αμφίβολος σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο παίζει εδώ και καιρό ο Έβαν Τέρνερ, όπως αποκάλυψε ο Μπρετ Μπράουν, αλλά όλα δείχνουν πως ο εκκεντρικός γκαρντ/φόργουορντ θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα (29/12, 04:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center» σε αντίθεση με τους τραυματισμένους Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), Νέρλενς Νόελ (γόνατο) και Άρνετ Μάλτρι (αστράγαλος). Στο μεταξύ, ο Τζέιμς Άντερσον δήλωσε στο RealGM πως προσπαθεί να αποδείξει την αξία του και να δημιουργήσει «όνομα» εντός του ρόστερ με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Εκτός προπόνησης έμεινε χθες (24/12) ο Κέβιν Σεραφέν λόγω νέων ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, οπότε η παρουσία του στο ματς (28/12, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center» κρίνεται αμφίβολη. Θυμίζουμε πως οι Γκλεν Ράις Τζούνιορ (καρπός) και Αλ Χάρινγκτον (γόνατο) είναι δεδομένα εκτός.

Μέμφις Γκρίζλις
Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Σεθ Κάρι, ο οποίος ήταν στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς της D-League. Άρα θα τεθεί στη διάθεση του Ντέιβ Τζόρτζερ για το μεθαυριανό ματς (27/12, 03:00) της ομάδας των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη με τους Χιούστον Ρόκετς στο «Toyota Center».

Γιούτα Τζαζ
Ο Μάρβιν Ουίλιαμς δήλωσε πως σκοπεύει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα φορώντας μάσκα, την οποία χρησιμοποίησε αρχικά λόγω εγχείρησης στη μύτη, καθώς εξήγησε πως έχει προσαρμοστεί στα διαμορφωμένα δεδομένα. Σημειώνουμε πως οι «μορμόνοι» αντιμετωπίζουν τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «EnergySolutions Arena» στον επόμενο αγώνα τους.

Φίνιξ Σανς
Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο ιδιοκτήτης, Ρόμπερτ Σάρβερ, από το ξεκίνημα με δεκαεπτά νίκες σε είκοσι επτά παιχνίδια. Μάλιστα δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ωριμότητα του 33χρονου GM, Ράιαν Μακ Ντόνου, μέχρι πέρσι βοηθού του Ντάνι Έιντζ στους Μπόστον Σέλτικς.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved