Σικάγο Μπουλς: Για playoffs o Ρόουζ

Σικάγο Μπουλς: Για playoffs o Ρόουζ

Περιθωριοποιήθηκε από την υπόλοιπη σεζόν των Σικάγο Μπουλς, αλλά ο Ντέρικ Ρόουζ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής στα παρκέ κατά τη διάρκεια των playoffs.

Βέβαια, για να τεθεί σχετικό ζήτημα, οι «ταύροι» πρέπει να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη postseason του 2014, αλλά με την τοποθέτησή του ο 25χρονος πλέι-μέικερ πρόσφερε επιπλέον κίνητρο στους συμπαίκτες του. «Αν είμαι υγιής, θα παίξω στα playoffs, αλλά για την ώρα η ομάδα πρέπει να συνεχίσει χωρίς εμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρόουζ, ο οποίος διατηρεί πλέον εμπειρία αναφορικά με πολύμηνη αποθεραπεία, καθώς έχασε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα εξαιτίας εγχείρησης στο γόνατο. Το δεδομένο είναι πως θα είναι έτοιμος από το ξεκίνημα του 2014-15 και πως δεν θα παίξει στο σημερινό ματς (06/12, 04:30) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «United Center».

Εκτός είναι και ο Τζίμι Μπάτλερ (γόνατο), ενώ οι Μάικ Τζέιμς και Μαρκίς Τιγκ αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Τομ Θίμποντο, αν και δεν είναι στο 100%, καθώς δεν υπάρχουν άλλες λύσεις για τη θέση «1», πλην του Κερκ Χάινριχ. Πάντως, σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι πρωταθλητές NBA, αφού ο Ντουέιν Ουέιντ θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Κρις Άντερσεν πήρε άδεια, ώστε να διευθετήσει προσωπικό πρόβλημα. Σημειώνουμε πως αφορμή του παραγκωνισμού του «Φλας» ήταν ίωση, όχι ενοχλήσεις στο γόνατο, καθώς έμεινε στο ξενοδοχείο της αποστολής, αντί να δώσει το παρών στο πρωινό ζέσταμα του Έρικ Σποέλστρα.

Λογικά, αμφότεροι οι απουσιάζοντες θα επιστρέψουν στον αγώνα (08/12, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center». Στην προκειμένη, όμως, ο Μάικλ Μπίσλι θα αναλάβει σημαντικότερο ρόλο, ο Τζέιμς Τζόουνς πιθανότατα θα παραμείνει στη βασική πεντάδα, ενώ οι Ρέι Άλεν και Μάριο Τσάλμερς αναμένεται να βοηθήσουν περισσότερο στην επίθεση. Από την πλευρά του, ο Σέιν Μπατίερ θα διατηρήσει θέση στη βασική πεντάδα μπροστά από τους Ουντόνις Χάσλεμ και Ρασάρντ Λιούις. Τέλος, ο 24χρονος Τσάρλι Ουέστμπρουκ, ο οποίος «κόπηκε» από τους Χιτ στο τέλος της προετοιμασίας, θα υπογράψει σύντομα σε ομάδα της D-League, όπως αποκάλυψε το RealGM.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπουλς:
Γκαρντ
Ντέρικ Ρόουζ (Τραυματίας)
Τζίμι Μπάτλερ (Τραυματίας)
Κερκ Χάινριχ
Μαρκίς Τιγκ
Μάικ Τζέιμς

Φόργουορντ
Λουόλ Ντενγκ
Κάρλος Μπούζερ
Ταζ Γκίμπσον
Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ
Τόνι Σνελ
Έρικ Μέρφι

Σέντερ
Γιοακίμ Νοά
Ναζρ Μοχάμεντ

Και το τωρινό ρόστερ των Χιτ:
Γκαρντ
Ντουέιν Ουέιντ (Ίωση)
Μάριο Τσάλμερς
Ρέι Άλεν
Νόρις Κόουλ
Ρότζερ Μέισον Τζούνιορ

Φόργουορντ
Λεμπρόν Τζέιμς
Κρις Μπος
Ουντόνις Χάσλεμ
Σέιν Μπατίερ
Ρασάρντ Λιούις
Μάικλ Μπίσλι
Τζέιμς Τζόουνς

Σέντερ
Κρις Άντερσεν (Άδεια)
Τζόελ Άντονι
Γκρεγκ Όντεν



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved