Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Στην πεντάδα ο Αρίζα

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Στην πεντάδα ο Αρίζα

Όπως είχε… εκτιμήσει ο Μαρτέλ Ουέμπστερ, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς θα ξεκινήσουν τη regular season με τον Τρέβορ Αρίζα στο βασικό σχήμα.

Ο τεχνικός των «πρωτευουσιάνων» δήλωσε πως ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα είναι ο βασικός σμολ φόργουορντ στο πρώτο επίσημο ματς, ενώ ο Ουέμπστερ επανέλαβε πως είναι καλυμμένος από τον ρόλο του αναπληρωματικού. Αμφότεροι, πάντως, ευνοήθηκαν από τον παραγκωνισμό του rookie, Ότο Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα πως νιώθει ακόμα πόνο στο πόδι, οπότε προγραμματίστηκε νέο ραντεβού με το ιατρικό επιτελείο, κάτι που αφήνει τον 20άχρονο σμολ φόργουορντ στα πιτς μαζί με τους Εμέκα Οκαφόρ και Κρις Σίνγκλεντον.

Επίσης, οι Ουίζαρντς δίνουν σήμερα (23/10, 02:30) τον προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας, καθώς αντιμετωπίζουν τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace». Φέτος, μάλιστα, υπάρχουν ουσιαστικές ελπίδες για πρόκριση στα playoffs, προσπάθεια στην οποία ο Τζον Ουόλ θα μπει μπροστάρης, αλλά τα «πιστόνια» διατηρούν αντίστοιχες φιλοδοξίες με εξίσου σημαντική «πίεση» από την απαιτητική διοίκηση. Άλλωστε, το 2013-14 χαρακτηρίζεται κομβικό για αμφότερες τις ομάδες.

Ακόμα, ο Τσόνσι Μπίλαπς αναμένεται να παίξει στο σημερινό ματς, αλλά λογικά θα αποκλειστεί από το τελευταίο φιλικό (25/10, 02:30), στο οποίο οι εκπρόσωποι της «Motor City» θα υποδεχτούν τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ενώ ο Τζος Σμιθ πήρε ρεπό για τον αποψινό αγώνα. Από την πλευρά του, ο Ρόντνι Στάκι θα υποβληθεί σύντομα σε νέες εξετάσεις στον αντίχειρα, ώστε να καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής, ενώ ο Μπράντον Τζένινγκς παραμένει στο περιθώριο. Τέλος, ο Λουίτζι Ντατόμε είναι αμφίβολος και για το σημερινό παιχνίδι εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Ουίζαρντς:
Γκαρντ
Τζον Ουόλ
Μπράντλι Μπιλ
Έρικ Μέινορ
Γκάρετ Τεμπλ
Γκλεν Ράις Τζούνιορ
Τζος Τσίλντρες
Ξαβιέ Σίλας

Φόργουορντ
Ότο Πόρτερ Τζούνιορ
Τρέβορ Αρίζα
Μαρτέλ Ουέμπστερ
Τρέβορ Μπούκερ
Γιαν Βέσελι
Κρις Σίνγκλεντον
Αλ Χάρινγκτον
Πόουπ Μενσά-Μπονσού

Σέντερ
Νενέ
Εμέκα Οκαφόρ
Κέβιν Σεραφέν

Και το τωρινό ρόστερ των Πίστονς:
Γκαρντ
Μπράντον Τζένινγκς
Ρόντνι Στάκι
Τσόνσι Μπίλαπς
Ουίλ Μπάινουμ
Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ
Πέιτον Σίβα

Φόργουορντ
Τζος Σμιθ
Λουίτζι Ντατόμε
Κάιλ Σίνγκλερ
Γιόνας Γιερέμπκο
Τσάρλι Βιγιανουέβα
Τόνι Μίτσελ

Σέντερ
Γκρεγκ Μονρό
Αντρέ Ντράμοντ
Τζος Χάρελσον



Προμηθέας και Ηρακλής κόντρα σε Λέγκια και Νιούκαστλ
Προμηθέας και Ηρακλής κόντρα σε Λέγκια και Νιούκαστλ
Ο Τζόκοβιτς για την εμπειρία του στο Telekom Center Athens: «Πραγματικά εντυπωσιακό» (βίντεο)
Ο Τζόκοβιτς για την εμπειρία του στο Telekom Center Athens: «Πραγματικά εντυπωσιακό» (βίντεο)
Παναθηναϊκός: Στη Σουηδία για το διπλό που θα αλλάξει την κατάσταση
Παναθηναϊκός: Στη Σουηδία για το διπλό που θα αλλάξει την κατάσταση
Ελληνικές «μάχες» σε EuroCup και FIBA Europe Cup
Ελληνικές «μάχες» σε EuroCup και FIBA Europe Cup
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Νίκος Κουρής μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του γιου του, αλλά και τις διαφορές που έχουν