Σαν Αντόνιο Σπερς: Ο έμπειρος Κόρι Τζόζεφ

Σαν Αντόνιο Σπερς: Ο έμπειρος Κόρι Τζόζεφ

Ο Κόρι Τζόζεφ των Σαν Αντόνιο Σπερς φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει την εμπειρία από τους περσινούς τελικούς των playoffs.

Τα «σπιρούνια» αποκλείστηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά ο 21χρονος πλέι-μέικερ απέσπασε σημαντικό ρόλο πίσω από τον Τόνι Πάρκερ στο rotation του Γκρεγκ Πόποβιτς. Πλέον σκοπεύει να εξαργυρώσει την εμπειρία στη συνέχεια της καριέρας του, είτε για λογαριασμό των Σπερς, είτε για τον Καναδά, που σε λίγες εβδομάδες θα διεκδικήσει «εισιτήριο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας μέσω Παναμερικανικού τουρνουά στη Βενεζουέλα. Μάλιστα, ο Τζόζεφ έχει ενταχθεί ήδη στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, η οποία διεξάγεται στο Τορόντο.

«Ήταν μία καλή και σημαντική εμπειρία. Προφανώς μετρούν όλες οι κατοχές, κυρίως αν αναλογιστούμε τον έκτο τελικό. Απογοητευτήκαμε, επειδή χάσαμε την ευκαιρία μέσα από τα χέρια μας» δήλωσε σχετικά, ενώ εξέφρασε χαρά με αφορμή την παρουσία δύο αδερφών του στην προετοιμασία του Καναδά, ο Κρις των Μπρούκλιν Νετς και ο Ντεβό της Κίμκι.

Από την πλευρά του, ο Νάντο Ντε Κολό, που στο τέλος της περσινής σεζόν βρέθηκε πίσω από τον Τζόζεφ στο rotation, υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια προπονήσης με τη Γαλλία, η οποία ετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Το πρόβλημα, πάντως, δεν θεωρήθηκε σοβαρό, οπότε ο 26χρονος γκαρντ συνεχίζει κανονικά με την εθνική του.



Euroleague: Ο Μοντέρο MVP της 27ης αγωνιστικής
Euroleague: Ο Μοντέρο MVP της 27ης αγωνιστικής
Λεβαδειακός: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ
Λεβαδειακός: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ
«Πέταξε» στα 5,90μ. και κατέκτησε το Fly Athens ο Εμμανουήλ Καραλής
«Πέταξε» στα 5,90μ. και κατέκτησε το Fly Athens ο Εμμανουήλ Καραλής
ΟΦΗ: Με Αθανασίου και Ρομάνο κόντρα στον Λεβαδειακό
ΟΦΗ: Με Αθανασίου και Ρομάνο κόντρα στον Λεβαδειακό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved