Νιου Γιορκ Νικς: Τέλος και επίσημα ο Τόμας

Νιου Γιορκ Νικς: Τέλος και επίσημα ο Τόμας

Ο Τόμας αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers, αλλά οι Νιου Γιορκ Νικς θα αποκτήσουν τον Σόλομον Τζόουνς, όχι τον Τζέιμς Σίνγκλετον.

Από χθες διέρρευσε πως ο 40άχρονος φόργουορντ/σέντερ θα αποτελέσει παρελθόν. Στο μεσοδιάστημα γνωστοποιήθηκε πως ο Τόμας μάλλον θα χρειαστεί εγχείρηση στο πόδι, οπότε η διατήρησή του στο ρόστερ ήταν πολυτέλεια για τους Νεοϋορκέζους. Αρχικά εκτιμήθηκε πως ο Σίνγκλετον θα πάρει τη θέση του στο 15μελές ρόστερ, αλλά σήμερα (12/04) αναφέρθηκε από το Yahoo! Sports πως καταγράφηκε συμφωνία με τον Τζόουνς, που έπαιξε επίσης στο φετινό κινέζικο πρωτάθλημα, οπότε διατηρεί επίσης δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs.

Σημειώνουμε πως ο Τζόουνς, που έχει περάσει από τους Ατλάντα Χοκς, Ιντιάνα Πέισερς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Νιου Ορλίνς Χόρνετς, φόρεσε φέτος τη φανέλα Λάιονινγκ Χέγκι Τζάγκουαρς, για τους οποίους πέτυχε μέσους όρους 15.8 πόντων και 10.4 ριμπάουντ. Όλα δείχνουν πως από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του 28χρονου φόργουορντ/σέντερ για την υπόλοιπη χρονιά.

Σήμερα (13/04, 02:30), οι Νικς δοκιμάζονται στο «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς χωρίς τους Τάισον Τσάντλερ (λαιμός) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος), όπως ήταν γνωστό. Μάλιστα, ο Μάικ Ουόντσον υποστήριξε πως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή των δύο μελών της frontline του. Στο περιθώριο είναι επίσης οι Αμάρε Στουντεμάιρ, Μάρκους Κάμπι και Ρασίντ Ουάλας, ενώ ο Ρέιμοντ Φέλτον θα παίξει, αν και υπέστη υπερέκταση γονάτου στο χθεσινό ματς των εκπρόσωπων της Νέας Υόρκης.

Από τους «Καβς» αποκλείστηκαν ήδη οι Σι Τζέι Μάιλς (διάσειση) και Λουκ Ουόλτον (αστράγαλος), ενώ η παρουσία του Ντάνιελ Γκίμπσον (αγκώνας) είναι αμφίβολη και ο Άντερσον Βαρεχάο είναι δεδομένα εκτός σεζόν. Επίσης, ο Ντίον Ουέιτερς αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και ίσως περιθωριοποιηθεί, αντί να συμπληρώσει σερί δύο παρουσιών. Πάντως, ο Μπάιρον Σκοτ ομολόγησε πως δεν εντυπωσιάστηκε από την πρώτη παρουσία του rookie γκαρντ μετά από τραυματισμό στο γόνατο. Τέλος, ο Όμρι Κάσπι παραδέχθηκε πως αντιμετώπισε πρόβλημα αυτοπεποίθησης στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο προκλήθηκε από τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του και τις φημολογίες για ανταλλαγή του, ενώ επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του στα μέσα του 2012-13.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved