Φιλαδέλφεια 76ερς: Σε δύσκολη θέση με Μπάινουμ

Φιλαδέλφεια 76ερς: Σε δύσκολη θέση με Μπάινουμ

Χωρίς απρόοπτο ολοκληρώθηκε η εγχείρηση του Άντριου Μπάινουμ στα δύο γόνατα, αλλά πλέον οι Φιλαδέλφεια 76ερς θα κληθούν να κρίνουν την τύχη του.

Άλλωστε, ο 25χρονος σέντερ θα γίνει unrestricted free agent το καλοκαίρι. Στα κατά του είναι πως δεν έπαιξε ούτε σε ένα ματς μετά από την ανταλλαγή από τους Λος Άντζελες Λέικερς και πως πλέον αποκλείστηκε και επίσημα από το υπόλοιπο 2012-13. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα περπατά με πατερίτσες, αλλά στο μεσοδιάστημα οι «Σίξερς» θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

«Ελπίζαμε πως θα μας βοηθούσε να συμπεριληφθούμε στις κορυφαίες ομάδες της Ανατολής. Αυτό δεν συνέβη. Δυστυχώς δεν ήταν υγιής, αλλά εμείς είχαμε υψηλούς στόχους» ξεκαθάρισε ο Νταγκ Κόλινς, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα. Εντούτοις, ο προπονητής των 76ερς, ο οποίος διατηρεί σημαντικό λόγο στις μεταγραφές, δεν θέλησε να τοποθετηθεί αναφορικά με το μέλλον του Μπάινουμ, αλλά υποστήριξε πως ο άτυχος παίκτης αντιμετώπισε τη νέα εγχείρηση με θετική ψυχολογία.

Γενικά, πάντως, το κλίμα δεν είναι ευχάριστο για τον 25χρονο Αμερικανό. Ακόμα και προπονητές από το λύκειό του δηλώνουν πλέον πως ουδέποτε ήταν συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Παράλληλα, οι «Σίξερς» ενδέχεται να τον αφήσουν ελεύθερο το καλοκαίρι. Δύσκολα θα μπορούσε να είναι περισσότερο μπερδεμένο το ζήτημα, αλλά εκτιμάται πως θα αποσπάσει προσφορές από ομάδες του NBA το καλοκαίρι, παρά τα φετινά προβλήματα.

Μέσα σε όλα, οι εκπρόσωποι της Φιλαδέλφεια δοκιμάζονται σήμερα (22/03, 03:00) στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς έχοντας δεκατέσσερις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες. Αντίθετα, οι «σβώλοι» διατηρούν σερί δεκατριών νικών, στη διάρκεια του οποίου έχουν στηριχθεί στη frontline τους. Φυσικά, ο Κώστας Κουφός δεσπόζει στα σχετικά πλάνα του Τζορτζ Καρλ όντας βασικός σέντερ από την αρχή του 2012-13. Απόψε, ο Έλληνας διεθνής θα κοντραριστεί με τον φορμαρισμένο Σπένσερ Χάους, όχι τον Μπάινουμ. Εντούτοις, ο Τάι Λόουσον δεν θα παίξει λόγω προβλήματος στο πόδι, καθώς αισθάνθηκε αρκετές ενοχλήσεις και στο σημερινό (21/03) ζέσταμα, ενώ ο Ουίλσον Τσάντλερ έχει, ούτως ή άλλως, ελάχιστες ελπίδες παρουσίας στο σημερινό παιχνίδι, οπότε φυσιολογικά τέθηκε στο περιθώριο.

Από την πλευρά του, ο Καρλ δήλωσε πως δεν περίμενε πως η ομάδα του θα είναι τόσο δυνατή, μόλις δύο χρόνια μετά την ανταλλαγή του Καρμέλο Άντονι. Τόνισε, πάντως, πως θα κριθεί η επιτυχία ή μη των φετινών Νάγκετς από την πορεία του συλλόγου του Κολοράντο στα playoffs, ενώ ξεκαθάρισε πως άμεσος στόχος της ομάδας είναι η εξασφάλιση πλεονεκτήματος έδρας ενόψει του πρώτου γύρου της postseason. Τέλος, ισχυρίστηκε πως ο Τζούλιαν Στόουν, που είναι τρίτος πλέι-μέικερ, είναι ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς του NBA.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved