Ντιτρόιτ Πίστονς: Οικογενειακή υποστήριξη για Ντράμοντ

Ντιτρόιτ Πίστονς: Οικογενειακή υποστήριξη για Ντράμοντ

Πολλοί φίλαθλοι θεωρούν πως ο Λόρενς Φρανκ έχει αδικήσει τον Αντρέ Ντράμοντ, αλλά ο rookie σέντερ έχει τη μητέρα του δίπλα του στο ξεκίνημα της επαγγελματικής καριέρας του.

Ο 19χρονος Αμερικανός ήταν από τις περισσότερο αμφιλεγόμενες επιλογές του φετινού ντραφτ. Αρκετοί σκάουτερ εκτίμησαν πως δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία για NBA. Τα «πιστόνια» τον διάλεξαν στην ένατη θέση της διαδικασίας εισαγωγής παικτών στον «μαγικό» κόσμο, αλλά οι συζητήσεις γύρω από το όνομά του δεν περιορίστηκαν. Αντίθετα επεκτάθηκαν στην αγωνιστική παρουσία του Ντράμοντ στους μετριότατους, φέτος, Πίστονς.

Το παρήγορο για τον πρώην σέντερ του Κονέκτικατ είναι πως η μητέρα του και η αδερφή του μετακόμισαν στη «Motor City», ώστε να παραμείνουν δίπλα του. «Προσπαθώ ακόμα να τον συμβουλεύσω. Για αυτό είμαι εδώ. Είναι ακόμα νέος και χρειάζεται βοήθεια. Του θυμίζω, πάντως, πως είμαι ακόμα μαμά του» δήλωσε σχετικά η Κριστίν Κάμερον, η οποία έφερε στη ζωή τον ύψους 2.08 ταλαντούχο μπασκετμπολίστα.

«Ήταν η εξυπνότερη κίνησή μου. Μέχρι σήμερα την ευχαριστώ καθημερινά για την παρουσία της. Πολλοί παίκτες ζουν μόνοι τους, αλλά η στήριξη της οικογένειας είναι πάντα θετική» συμπλήρωσε ο Ντράμοντ, που γεννήθηκε στις Η.Π.Α., σε αντίθεση με τη μητέρα του, η οποία έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Τζαμάικα.

Εν τω μεταξύ, ο Φρανκ ανακοίνωσε «μαλακό» προπονητικό πρόγραμμα για τις γιορτινές ημέρες, αν και υπάρχουν παιχνίδια με τους Ατλάντα Χοκς (27/12, 02:30) και Μαϊάμι Χιτ (29/12, 02:30), μεταξύ άλλων. «Νομίζω πως οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση και πως θα δουλέψουν περισσότερο σκληρά με λιγότερες προπονήσεις» δήλωσε σχετικά ο 42χρονος κόουτς, πριν από 28ήμερο με εννέα, μόλις, ματς, ανάμεσα στα οποία θα μεσολαβήσει και ταξίδι στο Λονδίνο για αγώνα εναντίον των Νιου Γιορκ Νικς.

Τέλος απομακρύνθηκε η περίπτωση απόκτησης του Ντε Μάρκους Κάζινς, η οποία «ακούστηκε» τις τελευταίες ημέρες. Ανεπίσημα, τα «πιστόνια» δηλώνουν ικανοποιημένα από τους Γκρεγκ Μονρό και Ντράμοντ, οπότε δεν επιθυμούν την προσθήκη του εκκεντρικού σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς.



Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved