Καρμέλο: «Οι νίκες δείχνουν την αξία του Ουόντσον»

Καρμέλο: «Οι νίκες δείχνουν την αξία του Ουόντσον»

Ο Καρμέλο Άντονι «ψήφισε» υπέρ της παραμονής του Μάικ Ουόντσον στον πάγκο των Νιου Γιορκ Νικς τη νέα σεζόν.

Μπορεί τα σενάρια για τον νέο προπονητή των εκπροσώπων του «Μεγάλου Μήλου» να προκύπτουν διαρκώς, αλλά ο 27χρονος σμολ φόργουρντ των Νικς στηρίζει τον τωρινό προσωρινό κόουτς. Άλλωστε με τον Ουόντσον, οι Νεοϋορκέζοι έχουν 11 νίκες σε 15 ματς.

«Το ρεκόρ νικών-ηττών τα λέει όλα. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αν αναλογιστούν οι συνθήκες που παρέλαβε από τον προηγούμενο προπονητή. Ανταποκρίθηκε και πλέον θέλει νίκες, όπως όλοι μας».

Έχουν ήδη δημιουργηθεί φημολογίες αναφορικά με συνεργασία των Νικς με… Φιλ Τζάκσον, Τζον Καλιπάρι και Αϊσάια Τόμας. Ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση από τη διοίκηση των Νεοϋορκέζων. Άλλωστε δεν έχει εκφράσει ακόμα επίσημη στάση αναφορικά με τον τωρινό τεχνικό του συλλόγου.

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Ουόντσον ξεκαθάρισε ότι ο Αμάρε Στουντεμάιρ θα επιστρέψει στη θέση «4», όταν είναι υγιής, αν και ο Άντονι διαπρέπει σε αυτή στα τελευταία παιχνίδια:

«Μίλησα με τους ιατρούς και αυτοί μου μετέφεραν πως η αποθεραπεία του Αμάρε συνεχίζεται σε θετικούς ρυθμούς. Δουλεύει και φαίνεται αρκετά καλός, αλλά οι ιατροί και ο ίδιος ο παίκτης θα αποφασίσουν για την ημερομηνία της αγωνιστικής του επανάκαμψης. Μόλις είναι έτοιμος θα τον επαναφέρω στη βασική πεντάδα».



Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved