Τέρμα οι αργίες στο Lockout

Τέρμα οι αργίες στο Lockout

Μέχρι τώρα, οι παίκτες και οι πρόεδροι του ΝΒΑ πραγματοποιούσαν μίτινγκ στα μέσα της εβδομάδας, αλλά αυτή η πραγματικότητα αλλάζει.

Συγκεκριμένα, σήμερα (27/09) οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για πολλοστή φορά, αλλά στάθηκαν ελάχιστα στις ίδιες τις διαφωνίες τους, οι οποίες εμποδίζουν την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας. Αντίθετα εστίασαν στον… χρόνο και συμφώνησαν πως οι διαπραγματεύσεις θα συνεχίζονται αδιάκοπα στο εξής.

«Συμφωνήσαμε να συζητούμε, για όσο καιρό χρειαστεί διαγράφοντας σαββατοκύριακα και αργίες από το ημερολόγιο μαρς. Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Στερν, επίτροπος του ΝΒΑ.

Πρέπει να σημειωθεί, πως το μίτινγκ είχε διάρκεια δύο ώρες και διεξήχθη σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ένωσης των παικτών, Ντέρεκ Φίσερ, είπε:

«Όλες οι απόψεις έχουν ακουστεί στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων. Είναι απλά μια διαδικασία, την οποία πρέπει να ακολουθήσουμε, για να φθάσουμε σε μία συμφωνία».

Αύριο (28/09), οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν. Ο άμεσος στόχος, πλέον, είναι η 1η Νοεμβρίου, στην οποία είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος. Άρα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει αρθεί το Lockout, για να υπάρξει περίπου μία εβδομάδα προετοιμασίας για όλες τις ομάδες της λίγκας.

Φυσικά, για να συμβούν όλα αυτά, θα πρέπει να βρεθεί μία κοινή γραμμή στα θέματα που απασχολούν σε μεγαλύτερο βαθμό τις συναντήσεις των αθλητών με τους ιδιοκτήτες.



Παναθηναϊκός: Φουλάρει για την απόκτηση του Ετιέν Καμαρά
Παναθηναϊκός: Φουλάρει για την απόκτηση του Ετιέν Καμαρά
Άγιαξ - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ για τον «τελικό» στο Άμστερνταμ
Άγιαξ - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ για τον «τελικό» στο Άμστερνταμ
Δυστύχημα στη Ρουμανία - Δικηγόρος εταιρείας ενοικίασης βαν: «Δεν υπήρχε lane assist στο όχημα»
Δυστύχημα στη Ρουμανία - Δικηγόρος εταιρείας ενοικίασης βαν: «Δεν υπήρχε lane assist στο όχημα»
Σελέν Ερντέμ: «Αγαπώ την ομάδα μου και όλους τους οπαδούς»
Σελέν Ερντέμ: «Αγαπώ την ομάδα μου και όλους τους οπαδούς»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved