Euroleague Final Four: Συνεχίζεται η απίστευτη ταλαιπωρία της επιστροφής 200 Ελλήνων
Η «Οδύσσεια» συνεχίζεται για τους φίλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που επιστρέφουν από το Άμπου Ντάμπι μέσω Κουταΐσι, με την τελευταία ενημέρωση να κάνει λόγο για επιστροφή σήμερα το απόγευμα στη χώρα μας.
Η αδιανόητη ταλαιπωρία 200 περίπου οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού συνεχίζεται. Οι Έλληνες που έφυγαν από το Άμπου Ντάμπι για να εποιστρέψουν στη χώρα μας, μέσω του Κουταίσι, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πατήσει ελληνική... γη, μιας και είναι εγκλωβισμένοι για πάνω από 40 ώρες στην πόλη της Γεωργίας όπου βρέθηκαν μέσω της ανταπόκρισης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
«Μας βγάλανε ένα σνακ γιατί η εταιρία δεν πρόσφερε ούτε καν νερό και είπαμε ότι θέλουμε να κατέβουμε κάτω να πάμε στην τουαλέτα. Νέα ώρα αναχώρησης ήταν στις 17.30 κι ενώ συγκεντρωθήκαμε στο γκισέ και τα ρολόγια έδειχναν 18.00, χτυπάει το τηλέφωνο, ενώ είχαμε φτάσει στον έλεγχο εισιτηρίων και ανακοινώνεται νέα αναβολή για τις 19.30. Τελικά, στις 19.40 μας ανακοινώνουν ότι ακυρώνεται η πτήση.
Βγήκαμε όλοι στον δρόμο για να πάμε με πούλμαν σε κάποιο ξενοδοχείο, όπου και φτάσαμε στις 22.45 κι έκτοτε η μοναδική ενημέρωση είναι ότι μέσα στην ημέρα θα μας ειδοποιήσουν ποιος θα έρθει να μας πάρει να μας πάει στο αεροδρόμιο» είπε ένας εκ των Ελλήνων με δηλώσεις του στην ΕΡΤ και πρόσθεσε:
«Δεν έχουμε καταλάβει γιατί δεν πετάξαμε και κάποια στιγμή είπαν ότι το πλήρωμα δήλωσε ότι φοβάται και ότι δεν θέλει να πετάξει μαζί μας. Πάντως δεν έγινε τίποτα, παρότι είμαστε οι περισσότεροι φυσικά άντρες οι οποίοι ήρθαμε για το Final Four. Δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι το οποίο να προκαλεί και φαντάζομαι αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα κάποιον θα τον κατέβαζαν και θα μπορούσαμε οι υπόλοιποι να πετάξουμε.
Υπήρχαν άνθρωποι από Θεσσαλονίκη, υπήρχαν άνθρωποι από νησιά. Άκουσα ότι υπήρχαν άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους και φυσικά δεν μας τάισαν, μας καλύπτουν μόνο το ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή».
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι Έλληνες οπαδοί αναμένονται να φτάσουν στην Ελλάδα σήμερα αργά το απόγευμα.