Το νέο app του Παναθηναϊκού που θέλεις στο κινητό σου είναι εδώ και φέρνει πλούσια δώρα!

Το νέο app του Παναθηναϊκού που θέλεις στο κινητό σου είναι εδώ και φέρνει πλούσια δώρα!

Ένας αγώνας…ποτέ δεν είναι αρκετός κι αυτό το ξέρεις πάρα πολύ καλά εσύ, που τρελαίνεσαι στα replay, στα βιντεάκια με τα highlights και «όλα όσα δεν έδειξε η live μετάδοση», μετά από κάθε αγώνα μπάσκετ του αγαπημένου σου Παναθηναϊκού.

Διότι δεν θέλεις μόνο να ξέρεις πόσο κέρδισε η ομάδα, θέλεις να γνωρίζεις κάθε λεπτομέρεια της νίκης, κάθε σχεδιασμό για το επόμενο βήμα, όλα τα τελευταία νέα και όλα τα στατιστικά.

Στην πραγματικότητα, αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι είναι το ολοκαίνουριο app του Παναθηναϊκού, τη νέα εφαρμογή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για smartphone και tablet που σε κάνει να «ζεις» την ομάδα από μέσα και να έχεις πρόσβαση σε κορυφαίο αποκλειστικό περιεχόμενο! Η νέα εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στους φίλους της ομάδας – αλλά και του μπάσκετ, γενικότερα – για συσκευές που λειτουργούν τόσο με λογισμικό iOs, όσο και με Android.

Αποκλειστικό περιεχόμενο με μία μόνο κίνηση

Κάθε φίλος του Παναθηναϊκού και του μπάσκετ, λοιπόν, έχει τώρα τη δυνατότητα να απολαμβάνει μια σειρά λειτουργίες, που ολοκληρώνουν την εμπειρία του ως φίλου της ομάδας. Διότι, πέρα από το να απολαμβάνεις τους αγώνες από την κερκίδα, πέρα από το να ζεις την ατμόσφαιρα του κλειστού, όπως μόνο η ομάδα «τη φτιάχνει», είναι σίγουρο ότι θέλεις, ότι χρειάζεσαι περισσότερα: Περισσότερες πληροφορίες, περισσότερη ενημέρωση, περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες, περισσότερα βίντεο με highlights και, φυσικά, ακόμα περισσότερο υλικό backstage, ώστε να αισθάνεσαι όχι «απλά» μέλος της ομάδας, αλλά… ενεργό στέλεχος!

φφγφγ

Συγκεκριμένα και αναλυτικά, πρέπει να γνωρίζεις ότι κατεβάζοντας το application στο κινητό ή το tablet σου, θα μπορείς πατώντας ένα κουμπί:

* Να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

* Να έχεις πρόσβαση σε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις προπονήσεις, τους αγώνες και όλες τις δραστηριότητες της ομάδας σου.

* Να παρακολουθείς αποκλειστικά backstage βίντεο της ομάδας σου καθώς και τα highlights όλων των αναμετρήσεών της σε Euroleague, Stoiximan Basket League και Κύπελλο Ελλάδος.

* Να έχεις πρόσβαση στα στατιστικά των αγώνων και των αθλητών.

* Να ενημερώνεσαι σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Να κλείνεις τα εισιτήριά σου για τις εντός έδρας αναμετρήσεις απευθείας μέσα από την εφαρμογή και να έχεις πρόσβαση σε αυτά.

Πλούσια δώρα για όλους με την εγγραφή στο app

Η νέα εφαρμογή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι λοιπόν διαθέσιμη, τόσο μέσω του app store για συσκευές iOs, όσο και μέσω του google play για Android συσκευές. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις όμως είναι πως για την… γνωριμία, σου δίνει και τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά δώρα – απλώς και μόνο κατεβάζοντας το application και κάνοντας εγγραφή. Πλέον, θεωρείσαι επισήμως χρήστης της εφαρμογής και μπαίνεις αυτομάτωνς μπαίνουν σε κλήρωση για δώρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Πιο συγκεκριμένα, τα δώρα αυτά είναι:

- Μία επίσημη εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου

- Μία επίσημη εμφάνιση του Nemanja Nedovic

- Μία επίσημη εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη

- Μία επίσημη εμφάνιση του Daryl Macon

- Τέσσερις μπάλες μπάσκετ και

- Δύο διπλές προσκλήσεις για τον αγώνα με την CSKA, που θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα.

Αν θέλεις να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις, να γνωρίζεις την ομάδα κάθε στιγμή «από μέσα», αν θέλεις πληροφόρηση και διευκολύνσεις, δώρα και αποκλειστικά, κατέβασε τώρα στο κινητό ή το tablet στου τη νέα εφαρμογή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ώστε να είσαι δίπλα στην ομάδα από όπου και αν βρίσκεσαι!


Αισιοδοξεί ο Κάτας για τρίτη φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ
Αισιοδοξεί ο Κάτας για τρίτη φετινή νίκη στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος της Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από Τουρκία - «Συνάντηση Αλαφούζου με Μπουλούτ»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση για τον Εργκίν Αταμάν - «Τον αναγέννησε από τις στάχτες του»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved