Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας επένδυσε στα γκαρντ, ρισκάρει στην ρακέτα!

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας επένδυσε στα γκαρντ, ρισκάρει στην ρακέτα!

Πιο συμπαγής θα είναι η περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού, έναντι της «φρόντ-λάιν» που θα είναι ευάλωτη

Από τον σχεδιασμό που έχει κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Ολυμπιακό της σεζόν 2020-2021, είναι προφανές ότι επένδυσε στην ισχυροποίηση στα γκαρντ, που θα επέλθει με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα τα επόμενα 24ωρα, σε αντίθεση με την γραμμή των ψηλών όπου θα έχει αδυναμίες.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στα γκαρντ έδωσε μεγάλο βάρος πλαισιώνοντας τους Βασίλη Σπανούλη, Αντώνη Κόνιαρη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη με τους Τσαρλς Τζένκινς- Άαρον Χάρισον (αναμένεται η ανακοίνωση τους), ενώ εκκρεμεί η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Σλούκα, γεγονός που είναι τυπικό, αφού οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και μένει η τυπική αποδέσμευση του από την Φενέρ, κάτι που θα συμβεί εκτός απροόπτου την Τρίτη (30/6).

Αντίθετα, στην ρακέτα υπάρχουν οι Χασάν Μάρτιν, Γιώργος Πρίντεζης, Οκτάβιους Έλις, Όγκουστιν Ρούμπιτ και Βεζένκοφ. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως προέκυψε νωρίς σήμερα εξετάζουν και την περίπτωση του Λιβιό Ζαν-Σαρλς. Ο Γάλλος φόργουορντ, που τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε την φανέλα της Βιλερμπάν, είναι στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του.

Ουσιαστικά, θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του εφόσον κάτι δεν πάει καλά με τους Αλέξανδρο Βεζένκοφ και Όγκουστιν Ρούμπιτ. Είναι προφανές όμως ότι λείπει ένας έμπειρος και με ποιότητα ψηλός που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα δύσκολα ματς της Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πήρε το ρίσκο να επενδύσει οικονομικά περισσότερο στην περιφέρεια και να δώσει λιγότερα χρήματα στην «φρόντ-λάϊν», η οποία με εξαίρεση τον Γιώργο Πρίντεζη είναι γραμμή-οικονομίας, όσον αφορά τις επιθετικές προσπάθειες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να επιβάλλει και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει και στηρίζεται περισσότερο στο παιχνίδι των «κοντών» και λιγότερο στους ψηλούς.

Οι παίκτες ρακέτας του Ολυμπιακού δεν έχουν… απαιτήσεις και θα βοηθήσουν περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι και λιγότερο στο οικονομικό, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας τη νέα χρονιά.

Πάντως, μόλις ξεκινήσει η σεζόν στην Ευρωλίγκα θα φανεί εάν έπραξε ορθώς ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και επέλεξε ψηλούς περιορισμένων (επιθετικών) απαιτήσεων, ρίχνοντας όλο το βάρος στα γκαρντ.

 



Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved