Το Βελιγράδι… αυτοπροτάθηκε για τη συνέχεια της Euroleague

Το Βελιγράδι… αυτοπροτάθηκε για τη συνέχεια της Euroleague

Ξέχασαν γρήγορα την εικόνα της «Χάλα Πιονίρ» με κρεβάτια νοσοκομείου στη Σερβία και προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τη συνέχεια της Euroleague, αν αυτή υπάρξει.

Αν και το τοπίο παραμένει θολό και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως η Euroleague θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά σε ό,τι αφορά  τη φετινή σεζόν, στο Βελιγράδι… προτάθηκαν από μόνοι τους για να αναλάβουν τη διοργάνωση της συνέχειας της σεζόν. Μόλις έναν μήνα μετά την είδηση ότι η «Χάλα Πιονίρ» είχε μετατραπεί σε νοσοκομείο έτσι ώστε να είναι έτοιμη να φιλοξενήσει ενδεχόμενη έξαρση κρουσμάτων του κορονοϊού, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς, δήλωσε πως η πόλη είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους αγώνες της Euroleague αν αποφασιστεί συνέχεια!

«Με την υποστήριξη του προέδρου Βούτσιτς και του Πρωθυπουργού Μπρνάμπιτς, θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες στο Βελιγράδι. Τόσο στην μεταφορά τη ομάδων όσο και στα ιατρικά τεστ. Μιλήσαμε και με ξενοδοχεία που έχουν κάνει μοναδικές προσφορές ενώ ειδοποιήσαμε σχετικά και την Euroleague», είπε χαρατηριστικά ο Βέσιτς στο «Mozzartspor».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σεβόμαστε τις πόλεις που θέλουν την διοργάνωση και οι οποίες είναι μεγαλύτερες και πιο πλούσιες. Όμως θέλουμε και εμείς το ίδιο και έχουμε τους λόγους μας. Μιλάμε για 17 ακόμη ομάδες οι οποίες θα πρέπει να έρθουν εδώ 15 μέρες πριν από τις 4 Ιουλίου και να κάνουν την δική τους καραντίνα. Οπότε 40 μέρες όπου θα βρεθούν 3.000-4.000 άνθρωποι στο Βελιγράδι. Παίκτες, προπονητές, staff, Μάνατζερ, σκάουτερ, σπόνσορες και δημοσιογράφοι. Μιλάμε για ζωντανές μεταδόσεις περισσοτέρων από 60 αγώνων. Θα δείξουμε ότι είμαστε ο ασφαλέστερος προορισμός για όλους».



Περιστέρι: Ανανέωσε με τον Σι Τζέι Χάρις για έναν χρόνο
Περιστέρι: Ανανέωσε με τον Σι Τζέι Χάρις για έναν χρόνο
Παναθηναϊκός: Φτιάχνει δίδυμο στα δεξιά με Βαγιαννίδη-Τσάπρα, αποχωρεί ο Κώτσιρας
Παναθηναϊκός: Φτιάχνει δίδυμο στα δεξιά με Βαγιαννίδη-Τσάπρα, αποχωρεί ο Κώτσιρας
Παναθηναϊκός AKTOR: Οι αλήθειες του Αταμάν τιμωρήθηκαν, η εμετική χειρονομία του Φουρνιέ όχι
Παναθηναϊκός AKTOR: Οι αλήθειες του Αταμάν τιμωρήθηκαν, η εμετική χειρονομία του Φουρνιέ όχι
Βαλαντσιούνας: «Εγώ κάνω τα σχέδιά μου, αλλά οι Κινγκς αποφασίζουν»
Βαλαντσιούνας: «Εγώ κάνω τα σχέδιά μου, αλλά οι Κινγκς αποφασίζουν»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved