Κορονοϊός: Μόνο το «λουκέτο» μπορεί να... κλειδώσει τον διαστημικό Λάρκιν!

Κορονοϊός: Μόνο το «λουκέτο» μπορεί να... κλειδώσει τον διαστημικό Λάρκιν!

Ο Σέιν Λάρκιν έμοιαζε να έχει έρθει από... άλλον πλανήτη με αυτά που έκανε φέτος αλλά ο κορονοϊός αναμένεται να βάλει απροσδόκητο τέλος στην εξωπραγματική σεζόν του!

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε απίστευτα πράγματα στην Ευρωλίγκα κι είναι πραγματικά κρίμα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Αναντολού Εφές να ολοκληρωθεί άδοξα η αγωνιστική περίοδος και να μην πάρουν ή έστω διεκδικήσουν ως το τέλος αυτά που αξίζουν.

Η υγεία, όμως, είναι πάνω απ' όλα και όσο κυλούν οι μέρες η οριστική αναβολή της Ευρωλίγκας δείχνει να είναι μονόδρομος.

Ό,τι και να γίνει στο μυαλό όλων ο Λάρκιν είναι ο αδιαμφισβήτητος MVP της χρονιάς και με αυτά που πρόλαβε να κάνει έχει ήδη γράψει ιστορία. Σε 25 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα μέτρησε 22.2 πόντους, 4.1 ασίστ, 3.1 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα σε 29'56'' ανά αγώνα.

Από τις 29 Νοεμβρίου είναι ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης (βλ. 2000 κι έπειτα), καθώς στη νικηφόρα (104-75) αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου σκόραρε 49 σε 31 λεπτά, μετρώντας 5/7 δίποντα, 10/12 τρίποντα και 9/10 βολές!

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί καθώς 98 ημέρες αργότερα, στις 6 Μαρτίου, πέτυχε δεύτερη «40άρα» κι έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας που καταφέρνει να σημειώσει δύο σε μια αγωνιστική περίοδο!

O 28άχρονος Αμερικανός «φόρτωσε» το καλάθι του Ολυμπιακού με 40 πόντους, ευστοχώντας ξανά σε 10 τρίποντα (σε 15 προσπάθειες!), συν 3/6 δίποντα, 4/4 βολές και 5 ασίστ σε 33'21''. Η Εφές επικράτησε των «ερυθρόλευκων» με 91-79!

Μμε τα δέκα τρίποντα που είχε και στα δύο αυτά παιχνίδια ισοφάρισε (δις) το σχετικό ρεκόρ το οποίο κρατούσε ο Άντριου Γκάουντλοκ, ο οποίος είχε 10/13 σουτ έξω από τα 6μ75 στη νίκη (93-86) της Φενέρμπαχτσε επί της Μπάγερν Μονάχου, τον Νοέμβριο του 2014.

Επίσης, έγινε ο μοναδικός που κερδίζει για τέσσερις σερί εβδομάδες (από 18η ως την 21η αγωνιστική) το βραβείο του MVP, ενώ του ανήκουν οι τρεις καλύτερες (βάσει PIR) εμφανίσεις της σεζόν, καθώς συγκέντρωσε, στο σύστημα αξιολόγησης, 53 βαθμούς κόντρα στην Μπάγερν, 45 κόντρα στη Βιλερμπάν και 44 κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

Shane Larkin Full Offensive Highlights of |2019-20 EuroLeague Season|

Turkish Airlines EuroLeague MVP for January: Shane Larkin, Anadolu Efes Istanbul

Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 11 MVP: Shane Larkin, Anadolu Efes Istanbul

Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 18 MVP: Shane Larkin, Anadolu Efes Istanbul

Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 19 MVP: Shane Larkin, Anadolu Efes Istanbul

Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 20 MVP: Shane Larkin, Anadolu Efes Istanbul

Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 21 MVP: Shane Larkin, Anadolu Efes Istanbul

Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 28 MVP: Shane Larkin, Anadolu Efes Istanbul



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved