Μαυροκεφαλίδης: «Η δουλειά μας θα είναι δύσκολη»

Μαυροκεφαλίδης: «Η δουλειά μας θα είναι δύσκολη»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχρισε την Μπαρτσελόνα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague και ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός πάει στη Βαρκελώνη για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μπορεί σήμερα το πρωί να προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αύριο το βράδυ θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ο Έλληνας σέντερ γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί Μπαρτσελόνα και ξέρει ότι η ομάδα του έχει μπροστά της μιας δύσκολη αποστολή.

«Η Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας, να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που ζητά ο προπονητής μας σε άμυνα και επίθεση και άμα έρθει το αποτέλεσμα θα είναι καλοδεχούμενο», είπε και εστίασε στους ψηλούς των Καταλανών:

«Όλοι τους είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες γι’ αυτό άλλωστε και αγωνίζονται στη Μπαρτσελόνα. Σίγουρα η δουλειά μας θα είναι δύσκολη ωστόσο η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που μετράει και φέρνει αποτελέσματα». Σε ερώτηση για την απουσία του Τζούλιαν Ράιτ απάντησε ότι: «Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για την ομάδα. Ειδικά φέτος. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του με ομαδική δουλειά».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο καλό ξεκίνημα της ομάδας λέγοντας πως: «Προσπαθούμε να τρέξουμε, να παίξουμε καλή άμυνα. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει. Το καλό ξεκίνημα μας έχει δώσει άλλη ψυχολογία. Δεν υπάρχει εφησυχασμός. Στην ομάδα υπάρχουν έμπειρους παίκτες που επηρεάζουν τους νέους ώστε να μην εφησυχάζουν και να μην σταματάνε την προσπάθεια».



«Ατόφιος, μάγκας, ο πιο ρομαντικός»
«Ατόφιος, μάγκας, ο πιο ρομαντικός»
ΑΕΛ Novibet: «Τρέχει» στα δικαστήρια τον Ουάρντα - «Αναλυθείς δηλώσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες»
ΑΕΛ Novibet: «Τρέχει» στα δικαστήρια τον Ουάρντα - «Αναλυθείς δηλώσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες»
Ίδιο γήπεδο, άλλη κουλτούρα, άλλα ιδανικά!
Ίδιο γήπεδο, άλλη κουλτούρα, άλλα ιδανικά!
Ώρα Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό
Ώρα Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved