Μαρμαρινός: «Το ματς της χρονιάς για Ολυμπιακό»

Μαρμαρινός: «Το ματς της χρονιάς για Ολυμπιακό»

Ως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο των Πειραιωτών, Δημήτρης Μαρμαρινός, τον τέταρτο προημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Μαρμαρινός στη Δημόσια Τηλεόραση μετά τη μείωση της σειράς σε 2-1 από τους «ερυθρόλευκους»:

Για τις λεπτομέρειες, στις οποίες κρίθηκε η αναμέτρηση: «Θέλαμε να μην δώσουμε λάθη και κλεψίματα που θα οδηγούσαν σε αιφνιδιασμό. Στην επίθεσή μας λειτουργήσαμε καλά στο ένας εναντίον ενός και είχαμε έναν παίκτη στην μπάλα. Εκείνοι έβαλαν καλάθια στο τέλος της επίθεσης που είναι απόρροια του μεγάλου ταλέντου τους. Ωστόσο, εμείς λειτουργήσαμε ομαδικά και αυτό φάνηκε στα ποσοστά».

Για τον τέταρτο αγώνα: «Θα δούμε αν χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές. Είναι νωρίς για να το ξέρουμε. Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητές μας για τη νίκη. Να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό για να συνεχίσουμε παρακάτω. Υποσχόμαστε να δώσουμε ό, τι έχει και δεν έχει ο καθένας. Είναι ο αγώνας της χρονιάς».



ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ο Elite Βόσνιος Πελίτο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Βρούτσης: «Έτσι ενισχύουμε τον ελληνικό αθλητισμό στην πράξη»
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μίτας το 2025
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μίτας το 2025
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Ο Δημήτρης Ζήκος κέρδισε τη Φάρμα, έχασε την αγάπη του κοινού: Οι αντιδράσεις για τον τοξικό νικητή