Απορρίπτεται η Κυψέλη

Απορρίπτεται η Κυψέλη

Ακόμη και εάν τελικά παρθεί η απόφαση να επιστρέψει ο Πανελλήνιος στην Αθήνα, το μόνο δεδομένο είναι πως δεν θα αγωνιστεί στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ δεν επιθυμούν την επιστροφή του συλλόγου των «Ολυμπιονικών» στη φυσική του έδρα, εξαιτίας των «ψυχρών» σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μίνωας Κυριακού, έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως ο Πανελλήνιος δεν πρόκειται να παίξει ξανά στην Κυψέλη και μάλιστα μία από τις σκέψεις (αν και πρώιμη) που υπάρχουν είναι εάν και εφόσον η ομάδα πάρει τελικά το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα να αγωνιστεί στο κλειστό του Περιστερίου, στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Βέβαια, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη, αφού έχουν σταματήσει τόσο οι διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία που είχε δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ (με την προοπτική να παραμείνει η ομάδα στη Λαμία) όσο και οι συζητήσεις για ενδεχόμενη συγχώνευση.



Ατρόμητος: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Γκουγκεσασβίλι
Ατρόμητος: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Γκουγκεσασβίλι
ΑΕΚ: Δανεικός στη Ρίζερπορ ο Πιερό
ΑΕΚ: Δανεικός στη Ρίζερπορ ο Πιερό
ΟΦΗ: Επίσημος ο δανεισμός του Νίκου Αθανασίου από τον Ολυμπιακό
ΟΦΗ: Επίσημος ο δανεισμός του Νίκου Αθανασίου από τον Ολυμπιακό
Άρης: Δανεικός στην Χουάρες ο Μόντσου
Άρης: Δανεικός στην Χουάρες ο Μόντσου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved