GBL, Καρδίτσα – Ολυμπιακός 61-77: Άνετο πέρασμα με Βεζένκοφ | Λογομάχησαν Λερεντζάκης και Ράιτ
INTIME SPORTS

GBL, Καρδίτσα – Ολυμπιακός 61-77: Άνετο πέρασμα με Βεζένκοφ | Λογομάχησαν Λερεντζάκης και Ράιτ

Greek Basketball League: Ο Ολυμπιακός έκανε άνετο πέρασμα από την Καρδίτσα, καθώς επικράτησε 77-61 της τοπικής ομάδας, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Σάσα Βεζένκοφ – Απρόοπτο με τους Λερεντζάκη και Ράιτ, οι οποίοι λογομάχησαν την ώρα του αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι», με εξαίρεση ένα διάστημα στην τρίτη περίοδο, είχαν τον έλεγχο του αγώνα κι έφτασαν χωρίς… κόπο στο «διπλό» και στο 3-0.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, μετρώντας 20 πόντους με 7/9 σουτ, ενώ πολύ καλός ήταν κι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ (12π., 5ριμπ.) στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Η ομάδα του Πειραιά ανέβασε σταδιακά ρυθμούς στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι την ανάπαυλα είχε «χτίσει» διαφορά 18 πόντων (46-28).

Η Καρδίτσα έβγαλε αντίδραση στην τρίτη περίοδο και πλησίασε στο -6 (44-50 στο 24’), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» «απάντησαν» με επιμέρους 14-2, ξεφεύγοντας με 62-46 (30’) κι ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα συνέβη ένα απρόοπτο, καθώς Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μόουζες Ράιτ λογομάχησαν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τους καλεί στον πάγκο. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε κάποιες παρατηρήσει στον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος αντέδρασε σε έντονο ύφος, με τις φωνές του να περνούν από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο Μπαρτζώκας σήκωσε αμέσως τους Βιλντόζα και Πίτερς και σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ έβγαλε εκτός τους Λαρεντζάκη και Ράιτ, λόγω της λογομαχίας τους.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρινάκης, Τσάνταλη, Σκαλτσής
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-19, 28-46, 46-62, 61-77.
ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Παπανικολόπουλος): Χολ 4, Χόρχλερ 9 (1), Πλώτας, Ουότσον 16 (7ριμπ.), Καπετάκης, Λιούις 17 (5τρ., 5ριμπ.), Δίπλαρος 3, Κασελάκης 4 (1), Καμπερίδης 6, Άλεν, Χρηστίδης 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Ράιτ 6 (6ριμπ.), Μήτρου-Λονγκ 3 (1), Λαρεντζάκης 12 (1), Βιλντόζα 6 (2), Φαλ 2, Βεζένκοφ 20 (1), Παπανικολάου 6, Σπάρταλης, Ντόρσεϊ, Πίτερς 11 (2), Μιλουτίνοφ 12 (5ριμπ.).



Εθνική Ελλάδας: «Μπήκε» στην προετοιμασία για το EuroBasket ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Εθνική Ελλάδας: «Μπήκε» στην προετοιμασία για το EuroBasket ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Παναθηναϊκός: Έτοιμοι Ζαρουρί και Σιώπης για τα ματς με τη Σαχτάρ
Παναθηναϊκός: Έτοιμοι Ζαρουρί και Σιώπης για τα ματς με τη Σαχτάρ
Ιστιοπλοΐα: Κοντά στο βάθρο η Γκίκα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ilca 6 Youth
Ιστιοπλοΐα: Κοντά στο βάθρο η Γκίκα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ilca 6 Youth
Παναθηναϊκός: Διψασμένος για τίτλους ο Ζαρουρί - Ο λόγος που διάλεξε το νούμερο «9»
Παναθηναϊκός: Διψασμένος για τίτλους ο Ζαρουρί - Ο λόγος που διάλεξε το νούμερο «9»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved