Κερδίστε 4 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης και δείτε από κοντά τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Κερδίστε 4 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης και δείτε από κοντά τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Το Onsports σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά το Game 2 της σειράς των ημιτελικών της Basket League, Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης και τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στο Final 4 του Βερολίνου, όπου ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Basket League, όπου στόχος είναι η επιστροφή στον… θώκο της Ελλάδας.

Την Παρασκευή (31/05) στις 20:00 ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Άρη, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μετά την ανάδειξή του σε Πρωταθλητή Ευρώπης.

Το OnSports σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε στο ΟΑΚΑ, να αποθεώσετε από κοντά τους Πρωταθλητές Ευρώπης και να δείτε το Game 1 στους ημιτελικούς της Basket League κόντρα στον Άρη, παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό. Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε τέσσερα (4) εισιτήρια για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης (30/05) στις 18:00 και αργότερα θα ανακοινωθούν οι τέσσερις τυχεροί που θα κερδίσουν τις μονές προσκλήσεις. Λόγω του νέου αθλητικού νόμου, οι τυχεροί θα πρέπει να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ, ο οποίος είναι απαραίτητος για την έκδοση των εισιτηρίων! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή…

Κερδίστε 4 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Άρης:

 

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

«ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR – ΑΡΗΣ MIDEA SEMI-FINALS | GAME 1 @ ONSPORTS.GR»

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 30 Μαΐου 2024, η εταιρεία με την επωνυμία «DPG DIGITAL MEDIA GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί της Καρυάτιδων αρ. 16, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό – δημόσια προσφορά  για τους επισκέπτες/αναγνώστες του ιστοτόπου www.onsports.gr στο Instagram.  Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στον οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  www.onspοrts.gr  στο Instagram ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τροποποίηση.

1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό στο instagram και ακολουθούν τη σελίδα @onsportsgr. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον ο χρήστης – επισκέπτης που θα κάνει “like” στο post του διαγωνισμού, θα ακολουθήσει (“follow”) τη σελίδα @onsportsgr στο Instagram (https://www.instagram.com/onsportsgr/?hl=el) και θα κάνει “mention” δυο (2) φίλους του στο post του διαγωνισμού που θα αναρτηθεί στο λογαριασμό Instagram του onsports.gr (https://www.instagram.com/onsportsgr/?hl=el). Προχωρώντας στην ανωτέρω ενέργεια, o ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου  www.onsports.gr .

2. Αποκλειόμενα πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

3. Περιγραφή του Διαγωνισμού. Η έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται εφόσον ο χρήστης/συμμετέχων κάνει “like” στο post του διαγωνισμού, ακολουθήσει (“follow”) τη σελίδα @onsportsgr στο Instagram (https://www.instagram.com/onsportsgr/?hl=el) και κάνει “mention” δυο (2) φίλους του στο post του διαγωνισμού που θα αναρτηθεί στο λογαριασμό Instagram του onsports.gr (https://www.instagram.com/onsportsgr/?hl=el). Ενεργώντας κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, ο επισκέπτης αποδέχεται τους παρόντες όρους διαγωνισμού και λαμβάνει αυτομάτως συμμετοχή στην κλήρωση. Σχόλια με κακόβουλο ή προσβλητικό περιεχόμενο θα αφαιρούνται και οι υποβάλλοντες αυτά θα αποκλείονται από την κλήρωση.

4. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι: τέσσερις (4) νικητές θα κερδίσουν από μία (1) πρόσκληση για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR – ΑΡΗΣ MIDEA, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 31/05/2024 στις 20:00 μ.μ. στο κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

5. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό:Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από την Πέμπτη 30/05/2024 ώρα 12:00 το μεσημέρι, έως την Πέμπτη 30/05/2024 ώρα 18:00 μ.μ..

6. Ανάδειξη νικητών του διαγωνισμού: Οι τέσσερις (4) νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση. Ο κάθε νικητής θα κερδίσει από μία (1) πρόσκληση για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR – ΑΡΗΣ MIDEA, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 31/05/2024 στις 20:00 μ.μ. στο κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

7. Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητή του διαγωνισμού:  Οι τέσσερις (4) δικαιούχοι θα αναδειχθούν έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση την Πέμπτη 30 Απριλίου 2024και ώρα 19:00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας. Από τη διαδικασία της κλήρωσης θα αναδειχθούν επίσης τέσσερις (4) επιλαχόντες, οι οποίοι θα κληθούν να παραλάβουν το δώρο, σε περίπτωση αποκλεισμού, άρνησης ή αδιαφορίας του νικητή  κατά τα οριζόμενα στους παρόντες όρους. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό της κληρώσεως παρουσία δικηγόρου. Το σχετικό πρακτικό φυλάσσεται από την διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα.

8. Φύση Διαγωνισμού:  Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία του προσώπου – χρήστη της σελίδας στο facebook μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή στο διαγωνισμό και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο του διαγωνισμού η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής κατά τη σειρά ανάδειξής του.

9. Ειδοποίηση νικητών. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω direct message στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, και θα πρέπει να αποστείλει - έως την 30/05/2024 μέσω Direct Message στο Instagram του onsports.gr - το ονοματεπώνυμό του και το ΑΜΚΑ του, τη διεύθυνσή του, το e-mail του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση άρνησης αποστολής των στοιχείων που θα ζητηθούν από την Εταιρεία, από το νικητή, για οποιοδήποτε λόγο, ή σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία μεταξύ του λογαριασμού μέσω του οποίου έλαβε συμμετοχή στη δημόσια προσφορά ο χρήστης – επισκέπτης και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής, ο οποίος θα ειδοποιηθεί μέσω απευθείας μηνύματος (direct message) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έως την 31/05/2024 στις 12:00 το μεσημέρι.

10. Παραλαβή δώρου. Τα εισιτήρια θα αποσταλούν στους νικητές με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσουν κατά την επικοινωνία τους με την εταιρεία. Οι νικητές θα πρέπει να εκτυπώσουν την πρόσκλησή τους και να την επιδείξουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτή η εξακρίβωση των στοιχείων ή σε περίπτωση που νικητής αρνηθεί να χορηγήσει τον αριθμό ΑΜΚΑ του και τον αριθμό δελτίου ταυτότητάς του για την έκδοση της πρόσκλησής του, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου και το δώρο θα μείνει αδιάθετο. Η εξαργύρωση του δώρου, πρέπει να πραγματοποιηθεί έως την 31/05/2024 στις 16:00 μ.μ., διαφορετικά ο νικητής χάνει το δικαίωμα επί του δώρου. Σε περίπτωση που η παράσταση αναβληθεί/ματαιωθεί για οποιονδήποτε λόγο, ή καταστεί αδύνατη η παρακολούθησή της ο νικητής χάνει το δικαίωμα επί του δώρου.

11. Τύχη δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2, ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής, ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικο πρόσωπο, το δώρο θα μείνει αδιάθετο.

12. Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στο site της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος των νικητών και της φωτογραφίας τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο δικαιούχος δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιονδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.

13. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητα των χρηστών/συμμετεχόντων στο διαγωνισμό και την ασφάλεια των δεδομένων τους, σε πλήρη εναρμόνιση με την κείμενη ευρωπαϊκή (Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 2016/679) και εθνική νομοθεσία. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για όσο χρονικά διάστημα απαιτείται για την εκτέλεση της ­παρούσας σύμβασης και για την παραλαβή του δώρου από το νικητή. Τα δεδομένα των χρηστών/ συμμετεχόντων εκτός του νικητή, διαγράφονται άμεσα με το πέρας του διαγωνισμού και δεν χρησιμοποιούνται για περαιτέρω επεξεργασία. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων των χρηστών/ συμμετεχόντων μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (www.onsports.g).

14. Περιορισμός ευθύνης εταιρείας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς. Ρητώς δηλώνεται και αναγνωρίζεται ανεπιφύλακτα από τους συμμετέχοντες στον παρόντα διαγωνισμό πως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι απλή διεκπεραιώτρια του διαγωνισμού και ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε πλημμέλεια/ζημία/διαφέρον/εμπλοκή/ανωμαλία στην εκτέλεση τυχόν προκύψει από το δώρο που  κερδίζουν.

15. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού: Oι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο www.onsports.gr καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

16. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Για την Εταιρεία

 Euro 2024: Εντυπωσιακή Ισπανία, με ανατροπή η Ιταλία - Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Euro 2024: Εντυπωσιακή Ισπανία, με ανατροπή η Ιταλία - Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Euro 2024, Ιταλία – Αλβανία 2-1: Ξεπέρασε το σοκ και το γύρισε σε πέντε λεπτά!
Euro 2024, Ιταλία – Αλβανία 2-1: Ξεπέρασε το σοκ και το γύρισε σε πέντε λεπτά!
ΑΕΚ: Γέμισαν παιδιά τα Σπάτα – Σέντρα στο τουρνουά FAIR PLAY CUP (video)
ΑΕΚ: Γέμισαν παιδιά τα Σπάτα – Σέντρα στο τουρνουά FAIR PLAY CUP (video)
Euro 2024: Συλλήψεις 50 οπαδών με μαχαίρια πριν το Ιταλία – Αλβανία
Euro 2024: Συλλήψεις 50 οπαδών με μαχαίρια πριν το Ιταλία – Αλβανία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved