Live streaming οι «μάχες» της 24ης αγωνιστικής της Βasket League

Live streaming οι «μάχες» της 24ης αγωνιστικής της Βasket League

Δείτε LIVE τις αναμητρήσεις της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League σε Λάρισα και Περιστέρι

Δύο εκ των εκπροσώπων της περιφέρειας της Stoiximan Basket League αναμετρούνται για την 24η αγωνιστική, με τη Λάρισα να υποδέχεται τον Απόλλωνα. Η θεσσαλική ομάδα προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μετά από την τρομερή πορεία των οχτώ νικών στα 10 προηγούμενα παιχνίδια της. Εκείνη της Πάτρας από την πλευρά της προέρχεται από την ήττα στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Η Λάρισα νίκησε στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της τους δύο Δικεφάλους, την ΑΕΚ με 82-65 και τον ΠΑΟΚ με 74-70. Με αυτές τις νίκες έφτασε στο κλειστό της Νεάπολης στο 4-5 ενώ στην περσινή σεζόν είχε 5-6. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού θα πάει ως το τέλος της κανονικής περιόδου με τρία εντός έδρας ματς στα τέσσερα που της απέμειναν, αφού θα παίξει ακόμη ως γηπεδούχος κόντρα στον Προμηθέα και τον Ιωνικό.

Ο Απόλλων Oscar μετράει δύο νίκες στα 10 εκτός έδρας παιχνίδια του στη φετινή Stoiximan Basket League, έχοντας χάσει στα τρία τελευταία από αυτά κατά σειρά από την ΑΕΚ με 77-75, τον Προμηθέα με 80-60 και τον ΠΑΟΚ με 81-76. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα σημείωσε τα δύο διπλά της επί του Ηρακλή με 82-81 και του Ιωνικού με 96-82.

 

Την ίδια ώρα διεξάγεται και η αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Κολοσσό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από νίκες, το Περιστέρι επί του Ιωνικού εκτός έδρας (82-87) και ο Κολοσσός H Hotels κατά σειρά επί του Προμηθέα εντός (68-61), του Λαυρίου εκτός (81-84) και του Ηρακλή εκτός έδρας (62-64).

Το Περιστέρι έχασε τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του από τη Λάρισα (71-77) και τον Άρη (67-70) και το ρεκόρ του πια στο γήπεδο του είναι 4-6. Θα πρέπει να κάνει το 2/2 αύριο με τον Κολοσσό H Hotels και στην τελευταία αγωνιστική με το Λαύριο προκειμένου να αποφύγει το αρνητικό πρόσημο στο γήπεδο του, κάτι που έγινε μόνο δύο φορές στην ιστορία του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Ήταν το 1994-95 (6-7) και το 2011-12 (5-7).

Τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Κολοσσού κρίθηκαν με διαφορές μέχρι επτά πόντων, χάνοντας τα δύο πρώτα και κερδίζοντας τα τρία επόμενα. Μακριά από τη Ρόδο έχει ρεκόρ 5-5 και αυτή θα είναι η προτελευταία εκτός έδρας αποστολή του στην κανονική περίοδο αφού η τελευταία θα είναι εκείνη κόντρα στον Ολυμπιακό. Ψάχνει μία νίκη για να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ των έξι διπλών του από την περίοδο 2011-12 και δύο για να το ξεπεράσει.

 

 

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση Λάρισα-Απόλλων Πάτρας πατώντας ΕΔΩ

Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου πατώντας ΕΔΩ

 



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved