Παπαδάκης: «Σημαντικό βήμα για την καριέρα μου ο Ηρακλής»

Παπαδάκης: «Σημαντικό βήμα για την καριέρα μου ο Ηρακλής»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Κώστας Παπαδάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ηρακλής για τη χαρά του που θα αγωνίζεται με τους  "κυανόλευκους".

Το μέγεθος του ΗΡΑΚΛΗ, ο τρόπος, με τον οποίο τον προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και η παρουσία του Θανάση Σκουρτόπουλου στην τεχνική ηγεσία της, ήταν οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους ο Κώστας Παπαδάκης αποδέχθηκε την πρόταση των "κυανόλευκων".

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στο www.iraklis-bc.gr κι εξέφρασε τη χαρά του που τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Ιβανωφείου. "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μεγάλο και ιστορικό σωματείο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που θα αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας. Πιστεύω και εύχομαι οι στόχοι μας να επιτευχθούν", δήλωσε αρχικά και εξήγησε στη συνέχεια, γιατί είπε το "ναι" στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. "Ο βασικότερος λόγος, που με οδήγησε στην απόφαση να έρθω στον ΗΡΑΚΛΗ, είναι η προσέγγιση της ομάδας προς το πρόσωπό μου και ότι οι στόχοι του ΗΡΑΚΛΗ συμβαδίζουν με τους δικούς μου. Βεβαίως και θεωρώ ότι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Πιστεύω ότι αυτή η χρόνια θα ειναι ορόσημο για εμένα και μέσα από την ομαδική δουλειά και τη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, να φέρουμε ομαδικές διακρίσεις στον ΗΡΑΚΛΗ και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω απο πέρυσι".

Η συνομιλία, που είχε με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, με τον οποίο γνωρίζονται από τη συνύπαρξή τους στην Εθνική ομάδα, τον έπεισε ότι οι "κυανόλευκοι" είναι η ιδανική επιλογή για την καριέρα του. "Μιλήσαμε με τον κόουτς Σκουρτόπουλο. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά, τα οποία συζητήσαμε με τον κόουτς και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, για τους οποίους αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί του, στο ιστορικό σωματείο του ΗΡΑΚΛΗ".

Μετά τον Γιάννη Κουζέλογλου και τον Γιάννη Αγραβάνη, ο Κώστας Παπαδάκης είναι ο τρίτος παίκτης, που αποκτά ο ΗΡΑΚΛΗΣ, με παρουσία στην Εθνική ανδρών στα "παράθυρα" της Προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2022 κι αυτό έχει τη δική του σημασία για τον 22χρονο παίκτη. "Προσωπικά για εμένα, η επιλογή των Ελλήνων και ιδιαίτερα σε μικρή ηλικία, παικτών, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει μάλιστα και στην Εθνική ομάδα των ανδρών, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια βάση για το παρόν και το μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ".

Ο Παπαδάκης δεν έχει ζήσει την ατμόσφαιρα του γεμάτου Ιβανώφειου και δεν κρύβει την ανυπομονησία του να παίξει μπροστά στον κόσμο της νέας του ομάδας. "Δεν είχα την τύχη να αγωνιστώ μέχρι στιγμής αντίπαλος του ΗΡΑΚΛΗ, σε ένα γεμάτο Ιβανώφειο, όμως ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ, ως παίκτης πλέον της ομάδας".

 



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved