Λάρισα: Ο Μούρτος λέει «σωστά την δουλειά μας»

Λάρισα: Ο Μούρτος λέει «σωστά την δουλειά μας»

Ο αρχηγός της Λάρισας Σπύρος Μούρτος αναλύει την κρίσιμη αναμέτρηση με το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να μείνει η Λάρισα στην κατηγορία είναι σύμφωνα με τον αρχηγό Σπύρο Μούρτο εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (3/4, 5μ.μ., ΕΡΤ 3) με το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο. Το αποτυπώνει και στο προσωπικό blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

To blog του Σπύρου Μούρτου στον ΕΣΑΚΕ:

Η ΚΑΕ Λάρισα πρέπει να παραμείνει στη Basket League και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας.

Η αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερη για την ομάδα μας, καθώς ταξιδεύουμε στο Αγρίνιο, εκεί όπου θα παίξουμε ενάντια στο Μεσολόγγι, το οποίο «παλεύει» εξίσου για τη σωτηρία.

Δυστυχώς, φτάσαμε ως τις τελευταίες «στροφές» της φετινής περιόδου για να αναζητούμε αποτελέσματα τα οποία θα μας «κρατήσουν» στην κορυφαία βαθμίδα του ελληνικού μπάσκετ.

Πλέον, δεν έχουμε άλλη επιλογή, πλην από την εμφάνιση της δέουσας σοβαρότητας μέσα στο παρκέ και την εξασφάλιση ενός αποτελέσματος που θα μας ηρεμήσει ως ένα βαθμό ενόψει των αγώνων με Ηρακλή και Λαύριο, όταν και ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος.

Τα πολλά λόγια είναι «φτώχεια», κόντρα στο Περιστέρι ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, τώρα πάμε να φανερώσουμε την ποιότητα μας και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Τα λέμε πριν το επόμενο παιχνίδι μας.

 



Ζινεντίν Ζιντάν: Το «αντίο» του Γάλλου θρύλου στον Κουρμπίς – «Υπήρξε πολύ σημαντικός για εμένα»
Ζινεντίν Ζιντάν: Το «αντίο» του Γάλλου θρύλου στον Κουρμπίς – «Υπήρξε πολύ σημαντικός για εμένα»
Μια ανάσα από τον Κραλ ο Παναθηναϊκός
Μια ανάσα από τον Κραλ ο Παναθηναϊκός
«Πρώτη» για Αντετοκούνμπο στον Άρη
«Πρώτη» για Αντετοκούνμπο στον Άρη
ΑΕΚ – ΟΦΗ: Αμφίβολος ο Φούντας για τον νοκ άουτ αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδας
ΑΕΚ – ΟΦΗ: Αμφίβολος ο Φούντας για τον νοκ άουτ αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδας
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved