Πανιώνιος: Χωρίς Πάσαλιτς στην Πάτρα

Πανιώνιος: Χωρίς Πάσαλιτς στην Πάτρα

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς από την αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα (23/11, 15:45), για την 8η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Ο 32χρονος Βόσνιος ταξίδεψε για την πατρίδα του, διότι η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί.

Συνεπώς, δεν θα ενισχύσει τους «κυανέρυθρους» στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Η ενημέρωση του Πανιωνίου Su Casa αναφέρει

 «Για την πατρίδα του την Βοσνία αναχώρησε σήμερα (22/11) ο Muhamed Pasalic, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του, Άλμα, που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Ο guard του Πανιωνίου Su Casa, όπως είναι λογικό, έλαβε ειδική άδεια από την ΚΑΕ για να ταξιδέψει στην χώρα του γι αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.

Ως εκ τούτου δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας μας, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Πάτρα ενόψει της αυριανής (23/11, 15.45) αναμέτρησης με τον Προμηθέα για την 8η αγωνιστική της EKO Basket League.

Ευχόμαστε στον Muha και την Άλμα υγεία και κάθε ευτυχία στην οικογένεια τους!».



Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
Στη Ζαλγκίρις ο Ράιτ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved