Κολοσσός Ρόδου: Σκόραρε «Καλάθια Αγάπης» (photos)
SHARE

Κολοσσός Ρόδου: Σκόραρε «Καλάθια Αγάπης» (photos)

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και στη Ρόδο η εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς του ΕΣΑΚΕ με την επωνυμία «Καλάθια Αγάπης».

Στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα των «θαλασσί» με το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League, προσφέρθηκαν πενήντα «Καλάθια Αγάπης» με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες του νησιού, σε συνεργασία της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος με τους διοικούντες την ΚΑΕ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου και τη Μητρόπολη Ρόδου. Παράλληλα, ο Κολοσσός Ρόδου στo πλαίσιo του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης πρόσφερε τρόφιμα στον αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας Ηλία Ζωγραφίδη, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς και τους φιλάθλους που συνέδραμαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ενίσχυσης των λιγότερο προνομιούχων συνανθρώπων μας. Συμπλήρωσε δε ότι υπάρχει η σκέψη να καθιερωθεί ένα εισιτήριο ή κάρτα στα παιχνίδια της Α1 για δωρεάν είσοδο που θα δίνεται στις άπορες οικογένειες, για να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά το ελληνικό μπάσκετ. Ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, καλωσόρισε τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ, τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία «Καλάθια Αγάπης» και τόνισε πως δεν έχουν μόνο σημειολογική σημασία. «Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσει αυτό το μήνυμα παρά από το χώρο του αθλητισμού και της νεολαίας», αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά της Μητρόπολης Ρόδου, ο πατέρας Κάλλιστος ευχαρίστησε εκ μέρους του μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου τους φορείς, για να προσθέσει: «Η Ρόδος δείχνει την αγάπη της και την αγκαλιά της, παρά το γεγονός ότι όλοι βιώνουμε πολλά προβλήματα. Η ομαδικότητα στέλνει πολλά μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Η μονάδα έχει μικρή διάρκεια, αλλά η ομάδα όχι. Με αυτή την ευκαιρία στα μικρά παιδιά δίνεται η δυνατότητα να αγαπήσουν περισσότερο τον αθλητισμό». Δείτε, παρακάτω, σχετικές φωτογραφίες...

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
4 PHOTOS

Μια βαθιά υπόκλιση στον Γιάννη Μπουρούση!
Μια βαθιά υπόκλιση στον Γιάννη Μπουρούση!
Η Pamela Anderson «προειδοποιεί» τον Κοκλώνη για την άφιξή της
Η Pamela Anderson «προειδοποιεί» τον Κοκλώνη για την άφιξή της
Live Streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Live Streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
«Ευνοούμενη» και στο στοίχημα
«Ευνοούμενη» και στο στοίχημα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies