Λάνγκφορντ: «Στο ΟΑΚΑ ακόμα πιο δύσκολα»

Λάνγκφορντ: «Στο ΟΑΚΑ ακόμα πιο δύσκολα»

Δύσκολο έργο θα έχουν στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Κέβιν Λάνγκφορντ.

Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν αύριο (08/03, 16.30) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων απέναντι στους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League. Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως θα είναι ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή τους, από τις προηγούμενες φορές που τέθηκαν φέτος αντιμέτωποι με τον «εξάστερο», μια και η αναμέτρηση θα γίνει εκτός έδρας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Θέλω να βγάλω τα βαρετά από τη μέση, οπότε ας μιλήσουμε για τα παιχνίδια. Παίξαμε με τον Πανιώνιο το περασμένο Σάββατο (28/02) και πήραμε νίκη που χρειαζόμασταν πολύ. Παρόλο που θα ήθελα να έχουμε κερδίσει με 40 πόντους είμαι ευχαριστημένος και με τους 14. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα δεν υπάρχουν αισθήματα συμπάθειας από εμένα για τον Πανιώνιο, αλλά νοιάζομαι για τους νεαρούς παίκτες που παίζουν εκεί. Νομίζω ότι ο Δημήτρης Σταμάτης, ο Αναστάσης Σπυρόπουλος και ο Σώτος Μπιλής είναι καλοί παίκτες, που θα έχουν λαμπρό μέλλον. Μετά το παιχνίδι αντί να βγω το βράδυ αποφάσισα να μείνω σπίτι με τον Όμπι. Ήταν καιρός να παρακολουθήσει τον «Πόλεμο των Άστρων», για να δει από ποιον χαρακτήρα πήρε το όνομά του. Μερικές φορές όταν υπάρχει ρεπό κάθομαι σπίτι και παρακολουθώ και τις έξι ταινίες σε χρονολογική σειρά. Νομίζω ότι άρεσαν και στον Όμπι ή απλώς του άρεσε που ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου στον καναπέ. Αυτό που δεν του άρεσε ήταν η άλλη ταινία που είδα, τα «101 σκυλιά της Δαλματίας». Ξέρω ότι ακούγεται πολύ παιδικό και είχα να δω την ταινία πάνω από είκοσι χρόνια, αλλά ακόμα υπήρχαν σημεία που τα βρήκα ξεκαρδιστικά. Δεν συνέβη το ίδιο με τον Όμπι. Έφυγε από το δωμάτιο.

Δεν μπορώ να θυμηθώ τι συνέβη μεταξύ Κυριακής (01/03) και σήμερα (07/03), γιατί δεν συνέβη τίποτε πραγματικά ενδιαφέρον, εκτός βέβαια από τη νίκη της ομάδας του αδερφού μου στο πρώτο της παιχνίδι για τα πλέι οφ του Eurocup. Μιλήσαμε λίγο για το συγκεκριμένο θέμα. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι μιλάμε συχνά για μπάσκετ αλλά δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω τι κάνουν άλλα αδέρφια, που τυγχάνει να παίζουν μπάσκετ, αλλά εμένα και του Κιθ δεν μας αρέσει να μιλάμε για μπάσκετ όλη την ώρα. Αρκετά μιλάω για αυτό στην προπόνηση και στο βίντεο. Δεν θέλω να συζητάω για αυτό και στο σπίτι. Προχωράω.

Αυτή την Κυριακή (08/03) παίζουμε ξανά με τον Παναθηναϊκό. Μοιάζει με την 20ή φορά που τους παίζουμε φέτος, αν και είναι μόνο η τρίτη. Νομίζω πως αυτό είναι εξαιτίας όλων αυτών των ωρών βίντεο που παρακολουθούμε προκειμένου να προετοιμαστούμε για μια ομάδα όπως αυτή. Είναι πραγματικά δύσκολο να παίξεις με μία ομάδα τρεις φορές σε μία σεζόν. Ξέρω πως πιθανόν να χρειαστεί να γίνει και στα πλέι οφ, αλλά είναι τελείως διαφορετικό την κανονική περίοδο. Την τελευταία φορά που παίξαμε εναντίον τους υστερήσαμε λίγο. Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέφεις σε αυτό το παιχνίδι και να βλέπεις ότι λίγη περισσότερη προσπάθεια ή ένα λιγότερο λάθος θα μπορούσε να είχε αλλάξει το αποτέλεσμα. Τώρα, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί παίζουμε στην έδρα τους. Βέβαια, τα εκτός έδρας ματς σημαίνουν ότι ο Όμπι ταράζεται γιατί φεύγω. Το σπίτι είναι ήσυχο και ήρεμο αυτή τη στιγμή, γιατί τον έχω ήδη πάει στο ξενοδοχείο σκύλων. Μερικές φορές είναι καλό ένα διάλειμμα, γιατί πραγματικά μπορώ να καθαρίσω το σπίτι μου από άκρη σ’ άκρη. Αυτά για την ώρα. Ελπίζω να μπορώ και την επόμενη εβδομάδα. Κέβιν».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved