Παναθηναϊκός και Nova μαζί ως το 2017

Παναθηναϊκός και Nova μαζί ως το 2017

Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κανάλια Novasports, ως το 2017 – «Ομάδα μύθος στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, μεγάλη η συνεργασία μας», είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος – Τι δήλωσε ο διευθυντής λειτουργίας, Ηλίας Κατσογιάννης.

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε συμφωνία με τη Nova για την προβολή τον εντός έδρας αγώνων του στη Basket League από το συνδρομητικό κανάλι. Η εξαιρετική συνεργασία των δυο πλευρών στο πρώτο μισό της σεζόν, έφερε και την επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας ως το 2017 όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (09/02). Μάλιστα, εκτός της ανακοίνωσης της συμφωνίας ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο διευθυντής λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης, φιλοξενήθηκαν σε εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού, όπου τοποθετήθηκαν για την επέκταση της συνεργασίας με τα κανάλια Novasports για 1,5 χρόνο ακόμη.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που έδωσε το στίγμα της συνεργασίας, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πλέον ομάδα-μύθος για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν θα μπορούσε παρά να συνεργάζεται με το κορυφαίο κανάλι. Από την πλευρά του, ο κ. Κατσογιάννης στάθηκε στις λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας αλλά και για τα οφέλη που υπάρχουν τόσο για την ομάδα και το συνδρομητικό, όσο και για τους φιλάθλους των «πράσινων». Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο και το πλάνο της ένταξης νέων παικτών στην ομάδα – με θετικά αποτελέσματα παράλληλα – εκπονείται όπως είχε σχεδιαστεί.

«Είναι φυσιολογικό να συνεργάζεται ο Παναθηναϊκός με τη Nova αφού η Nova είναι ένα κορυφαίο κανάλι. Χαιρετίζουμε αυτή τη συνεργασία. Η Nova ήταν ανέκαθεν κοντά στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα και είναι πολύ θετικό να υπάρχουν τέτοιες συνεργασίες», είπε αρχικά ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και απάντησε: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν τον Παναθηναϊκό στόχος ήταν να είναι στην κορυφή, κάνοντας μεγάλες προσωπικές θυσίες για να επιτευχθεί αυτό. Όχι μόνο οικονομικές αλλά και με την παρουσία στο γήπεδο, ακόμη και με προβλήματα υγείας».

Ακολούθως, για το αν ο Ιβάνοβιτς δείχνει πως θα μείνει για αρκετά χρόνια όπως ο Ομπράντοβιτς, πρόσθεσε: «Ο Ομπράντοβιτς ήταν σε άλλη εποχή. Έδεσε η χημεία όλων και παράχθηκε το αποτέλεσμα που όλοι γνωρίζουμε. Είχαμε άμεσο αποτέλεσμα και αυτό δίνει πίστωση για την επόμενη χρονιά. Το παρελθόν έχει δείξει πως στην Ελλάδα δεν περιμένουμε τα αποτελέσματα στον αθλητισμό και στον Πρωταθλητισμό».

Σε ερώτηση για την δυναμική της ομάδας στην Ευρώπη, υποστήριξε: «Η ομάδα έχει γίνει μύθος. Φαίνεται περισσότερο όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό. Λόγω της μη αντιπαλότητας στην Ευρώπη, αντίθετα με την Ελλάδα, σε σέβονται κάποιες φορές ακόμη περισσότερο από ότι και εδώ. Υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός στην Ευρώπη από ότι υπάρχει στην Ελλάδα».

Ενώ για το αν υπάρχουν νεότερα για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, υπογράμμισε: «Πολλούς μήνες τώρα πηγαινοέρχεται μια απόφαση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θυμάμαι ότι στην εκδίκαση ο πρόεδρος του δικαστηρίου του ΑΣΕΑΔ είχε πει ότι η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Εγώ θέλω να πω μόνο ότι οι αγώνες δεν είναι καλό να κρίνονται στα δικαστήρια, καλό είναι να παίζονται στα γήπεδα».

Τέλος, για το πρώτο «διπλό» στο Τοπ-16 και τη συνέχεια στα αγωνιστικά, σχολίασε: «Μακάρι να παίζαμε πάντα μπάσκετ με τους Γερμανούς! Το πρώτο «διπλό» δεν είναι κάτι απλό. Πρέπει να δεις με ποιους παίζεις, τον όμιλο που έχεις. Στην κανονική περίοδο αν ήμασταν σε άλλο όμιλο θα είχαμε τέσσερα «διπλά». Οι νίκες έχουν διαφορετική σημασία. Δεν είναι το ίδιο να κερδίζω τη Σάσαρι στην έδρα της με το να κερδίζω τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Όπως έχουμε πει από την αρχή είναι μια μεταβατική περίοδος για τον Παναθηναϊκό τώρα. Θέλουμε να δούμε το μέλλον και να το συνδυάσουμε με αποτελέσματα. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα γίνει αυτό. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε στην πρώτη τετράδα και πως έρθουν κι άλλα «διπλά»».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Κατσογιάννης αρχικά ανέφερε: «Οι ελληνικές ομάδες έχουν αποδείξει ότι είναι στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν υπερβεί και τον ευρωπαϊκό χώρο. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα το οποίο ταιριάζει στον Έλληνα και στην ιδιοσυγκρασία του. Θέλει μυαλό και έχει σωματική επαφή. Πιστεύω πως παρά τις δύσκολες συγκυρίες θα μπορέσουν οι ελληνικές ομάδες να κρατηθούν σε τοπ επίπεδο»

Όσο για την επέκταση της συνεργασίας με τη Nova έως το 2017, σχολίασε: «Είδαμε πως υπάρχει σωστή χημεία και… μαγιά. Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη. Από το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε τη συνεργασία με τη Nova συναντηθήκαμε κάποιες φορές με τους ανθρώπους της Nova, με τους οποίους ταιριάζουμε σε φιλοσοφία. Είπαμε πως το σημαντικό είναι να μην περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή ώστε να γνωρίζει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού που θα παρακολουθεί την ομάδα του. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους όρους της συμφωνίας και είναι πολύ σημαντικό τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τα κανάλια Nova που θα έχουν στο μπουκέτο τους τον Παναθηναϊκό».

Σε ερώτηση για την εκπομπή λεπτό προς λεπτό της Nova για τη Basket League, απάντησε: «Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει που και πότε παίζονται οι περισσότεροι αγώνες της αγωνιστικής. Είναι μια ουσιαστική και καλή κίνηση. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να γίνουν, αυτά μας αρέσει να κοιτάζουμε. Θέλουμε να βλέπουμε μπροστά, στον στόχο που είναι να μπει το μπάσκετ ξανά για τα καλά στα σπίτια των Ελλήνων όπως κάποτε. Να έχουμε ένα Πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και το προϊόν που λέγεται ελληνικό Πρωτάθλημα μπάσκετ να ανέβει ακόμη ψηλότερα από ότι είναι ήδη».

Τέλος, μίλησε και για τις πρωτοβουλίες όπως η «Ημέρα Φιλάθλου». τονίζοντας: «Όσοι δουλεύουμε στην ομάδα θέλουμε να δώσουμε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού την καλύτερη εμπειρία όταν έρχονται να δουν έναν αγώνα της ομάδας. Θέλουμε να προσελκύσουμε περισσότερους φιλάθλους. Είναι σημαντικό πως δημιουργούμε φιλάθλους ως ομάδα».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Επεισόδια με έναν τραυματία στο Απόλλων-Εθνικός (video)
Επεισόδια με έναν τραυματία στο Απόλλων-Εθνικός (video)
Live Chat Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0
Live Chat Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0
ΠΑΟΚ: Τα αξέχαστα γκολ με Ολυμπιακό θυμήθηκε ο Σαββίδης (videos+photos)
ΠΑΟΚ: Τα αξέχαστα γκολ με Ολυμπιακό θυμήθηκε ο Σαββίδης (videos+photos)
Έσκασε το «μπαμ» με Σόνι Γουίμς (photo)
Έσκασε το «μπαμ» με Σόνι Γουίμς (photo)
Ηγουμενίτσα: Δολοφόνησε τον εραστή της γυναίκας του - Τους έπιασε επ' αυτοφώρω στο αυτοκίνητο
Ηγουμενίτσα: Δολοφόνησε τον εραστή της γυναίκας του - Τους έπιασε επ' αυτοφώρω στο αυτοκίνητο
Εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού - Κρατούμενοι πήραν τα κλειδιά από τους σωφρονιστικούς
Εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού - Κρατούμενοι πήραν τα κλειδιά από τους σωφρονιστικούς
ΣΟΚ: «Σταματήστε να ψάχνετε τον Γιάννη γιατί θα σας φέρουμε τα κόκαλά του σούπα»
ΣΟΚ: «Σταματήστε να ψάχνετε τον Γιάννη γιατί θα σας φέρουμε τα κόκαλά του σούπα»
Καιρός: Μετεωρολογική «βόμβα» σαρώνει τη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
Καιρός: Μετεωρολογική «βόμβα» σαρώνει τη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης