Λάνγκφορντ: «Το χρειαζόμαστε το ματς με τον Άρη»

Λάνγκφορντ: «Το χρειαζόμαστε το ματς με τον Άρη»

Τέλος στο αρνητικό σερί του, τριών ηττών, θα επιχειρήσει να θέσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη σύμφωνα με τον Κέβιν Λάνγκφορντ.

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αυριανό (07/02, 17.00) εντός έδρας παιχνίδι τους με τους «κιτρίνους», για τη 15η αγωνιστική της Basket League. Όπως εξήγησε, η κατάκτηση του ροζ φύλλου είναι μονόδρομος για το «Δικέφαλο του Βορρά» και εφόσον τα καταφέρουν θα αφιερώσουν την επιτυχία τους στους φιλάθλους τους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Καλώς ήρθατε στην έκδοση του μπλογκ μου αυτής της εβδομάδας. Τα κατάφερα για ακόμα μία εβδομάδα, αν και δεν ήταν και πολύ καλή. Ας αρχίσουμε με το παιχνίδι του Άρη την περασμένη Κυριακή (01/02). Το είχα ξεκαθαρίσει πως άποψή μου ήταν ότι δεν έπρεπε να αναγκαστούμε να παίξουμε αυτό το ματς, παρ’ όλα αυτά πήγαμε και καταβάλλαμε τη μέγιστη προσπάθεια. Κάναμε κάποια λάθη που πρακτικά μας κόστισαν το παιχνίδι. Ευτυχώς που παίζουμε ξανά το Σάββατο (07/02) και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε μερικά πράγματα. Ειλικρινά, ανυπομονώ να παίξουμε με τον Άρη στο γήπεδό μας. Είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή, χωρίς βέβαια να συμβεί κάτι τρελό. Το χρειαζόμαστε αυτό το ματς, γιατί έχουμε κάνει τρεις ήττες στη σειρά και θέλουμε να το κερδίσουμε για τους οπαδούς μας.

Ένα άλλο πράγμα με το οποίο θέλω να καταπιαστώ είναι το φτύσιμο. Το να φτύνεις ανθρώπους, για να είμαι ακριβής. Δείχνει αδυναμία και είναι αηδιαστικό. Το λέω σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (01/02). Οι ενήλικες δεν μπορεί να φτύνουν άλλους ανθρώπους. Ειδικά μεσήλικες ενήλικες. Αναφέρομαι στον ηλικιωμένο κύριο που καθόταν σε θέσεις δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και έφτυσε συμπαίκτη μου πιάνοντας ταυτόχρονα τα γεννητικά του όργανα και δείχνοντας το μεσαίο δάχτυλο. Απλώς, για λύπηση. Εύχομαι να μην έχει παιδιά. Μερικές φορές αναρωτιέμαι πώς θα ένιωθαν αυτοί οι άνθρωποι εάν πήγαινα στο χώρο εργασίας τους, τους έφτυνα και τους πετούσα πράγματα. Αμφιβάλω εάν θα εκτιμούσε κανείς τέτοια συμπεριφορά.

Προχωρώ κατευθείαν στην Τετάρτη (04/02), γιατί Δευτέρα και Τρίτη ήταν χωρίς σημασία ή απλά δεν θυμάμαι τι συνέβη τότε. Είχαμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το Eurocup εναντίον της Λιμόζ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και όλοι πάλεψαν τόσο σκληρά. Δεν ανταποκριθήκαμε, όμως, στο τέλος. Ήταν η ευκαιρία μας για την πρόκριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι τόσο υπερήφανος για την ομάδα μου. Θα ήθελα με την ευκαιρία να καλωσορίσω τους δύο καινούριους παίκτες μας, το Δημήτρη και τον Έντι. Είναι καλά παιδιά και μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν. Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω την επόμενη εβδομάδα. Εάν επιστρέψω. Τα λέμε τότε».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved