Ολυμπιακός: Ανακάλεσε ο Αγγελόπουλος
Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού και… πήρε πίσω όσα είπε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη media day των «ερυθρόλευκων».
Παρότι χρειάστηκε να κληθεί από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακάλεσε τελικά την Τρίτη όσα είπε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλαίσιο της media day των «ερυθρόλευκων».
Να θυμίσουμε πως η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την υπόθεση των δυσφημιστικών δηλώσεων σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ανέφερε: «Η απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ στους κ.κ. Παναγιώτη και Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πρόστιμο και ποινή αυστηρής έγγραφης επίπληξης με πρόσκληση για ανάκληση των αναφερομένων στο σκεπτικό της ανωτέρω αποφάσεως δυσφημιστικών δηλώσεων που έκαναν σε βάρος του κ. Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πρώην Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν την 1 Οκτωβρίου 2014».
Πηγή: leoforos.gr