Φλεβαράκης: «Φθείραμε την ΑΕΚ»

Φλεβαράκης: «Φθείραμε την ΑΕΚ»

Τα συγχαρητήριά του στους φιλάθλους και των Τρικάλων BC και της ΑΕΚ απένειμε ο Κώστας Φλεβαράκης, παρά τα επεισόδια που έγιναν.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League, ξεκίνησε με καθυστέρηση εξαιτίας συμπλοκών στην εξέδρα. Ο προπονητής των γηπεδούχων, στη συνέντευξη Τύπου, απέδωσε τα εύσημά του στον κόσμο που δεν παρεκτράπηκε στη συνέχεια: «Κατ’ αρχάς να πω ότι τα παιχνίδια με την ομάδα της ΑΕΚ είναι πάντα ιδιαίτερα για εμένα. Έχω πολλούς φίλους από την απέναντι πλευρά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ, αλλά και στην ομάδα μας για τη νίκη, όπως επίσης θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στον κόσμο των δύο ομάδων. Για τους φίλαθλους των Τρικάλων δεν είναι εύκολο όταν έρχονται αντίπαλοι να φεύγουν από την παραδοσιακή θέση τους. Από την άλλη, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ εύκολο και με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι να δούμε πολύ χειρότερα πράγματα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο και των δύο ομάδων». Είπε ακόμα…

Για τη νίκη τους επί της ΑΕΚ: «Το παιχνίδι κύλησε πάρα πολύ ομαλά. Θα ξεκινήσω από τους φιλάθλους μας, ήταν πάρα πολύ εύκολο να ξεφύγει το παιχνίδι σε ένα ματς που πήγε μέχρι το τέλος όπως πήγε. Οι φίλαθλοί μας είναι αυτοί που μας στηρίζουν στα εντός παιχνίδια, που βοήθησαν πάρα πολύ σήμερα (13/12) κι έσπρωξαν τα παιδιά σε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και ψυχολογικά, πέρα από την ποιότητα του αντιπάλου.

Για το πώς κύλησε το ματς: «Το παιχνίδι θα κρινόταν στη λεπτομέρεια, το πάθος και την καρδιά. Πήγε σε πολύ υψηλό σκορ κι εμείς είχαμε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Είμαστε ομάδα που έχουμε την τρίτη επίθεση και είμαστε τρίτοι σε ασίστ, κάτι που μεμονωμένα δεν μπορείς να το πετύχεις ούτε στην Ευρώπη, να βρεις μια ομάδα που να είναι στις τελευταίες θέσεις και να είναι τρίτη σε επίθεση και ασίστ. Είχαμε ομαδικό πνεύμα και στην άμυνα, παρότι είχαμε απέναντί έναν παίκτη σαν τον Ίνγκλις, ο οποίος έβαλε και πάρα πολύ δύσκολα σουτ, αλλά αυτή είναι η ποιότητα του συγκεκριμένου παιδιού, ενώ όποτε πήγαμε το παιχνίδι στο ρυθμό που εμείς θέλαμε νομίζω ότι είχαμε τον πρώτο λόγο. Δοκιμάσαμε ψηλά, κοντά σχήματα θέλαμε να αφήνουμε κάποιους παίκτες από την αρχή, ήταν ένας στόχος μας κι αυτός. Καταφέραμε να τους φθείρουμε εμείς κι αυτό σίγουρα μέτρησε, αν και οι παίκτες κλειδιά των αντιπάλων ήταν στο παρκέ στο τέλος. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, για ακόμα μία φορά»

Για το εάν θα ενισχυθούν τα Τρίκαλα BC: «Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το συζητήσουμε τώρα, αλλά θα το δούμε στη διακοπή του πρωταθλήματος».

Ο Ντίνος Νικολόπουλος, από την πλευρά των παικτών, επεσήμανε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Παρ’ όλο που μας έφυγε δύο φορές το παιχνίδι με δέκα πόντους το γυρίσαμε και πήραμε σπουδαία νίκη. Τώρα, κοιτάμε τη συνέχεια και να δουλέψουμε με παραπάνω ρυθμό στη διακοπή. Ελπίζουμε σε μια καλύτερη πορεία».



Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-3: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-3: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Rally Acropolis: Σημαντικά διαφοροποιημένο - Εκκίνηση από Λαμία, αυτές είναι οι Ειδικές Διαδρομές
Rally Acropolis: Σημαντικά διαφοροποιημένο - Εκκίνηση από Λαμία, αυτές είναι οι Ειδικές Διαδρομές
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 92-58: Έβγαλε αντίδραση, πάει σε τελικό πρόκρισης στην Ισπανία
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 92-58: Έβγαλε αντίδραση, πάει σε τελικό πρόκρισης στην Ισπανία
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο γήπεδο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο γήπεδο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved