Παπαθεοδώρου: «Μας δίνει κίνητρο η αξία της ΑΕΚ»

Παπαθεοδώρου: «Μας δίνει κίνητρο η αξία της ΑΕΚ»

Έξτρα κίνητρο δίνει στην Κηφισιά το όνομα της ΑΕΚ όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η ΑΕΝΚ θα υποδεχθεί αύριο (22/11, 17.00) την «Ένωση» στο Ζηρίνειο, για την 7η αγωνιστική της Basket League. Πρόκειται για δύσκολο ματς, στο οποίο όμως θα επιδιώξει τη νίκη, σύμφωνα με τον 39χρονο τεχνικό: «Πρόκειται για ακόμα ένα σημαντικό ματς στο γήπεδό μας απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ, που επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε το ματς και η αξία και το όνομα του αντιπάλου μας δίνει κίνητρο για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί και να φθάσουμε στο στόχο μας». Είπε ακόμα…

Για το «κλειδί» της νίκης: «Η ΑΕΚ έχει ορισμένους μεγάλους παίκτες σε εμπειρία και σε ποιότητα, με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Εμείς θα πρέπει να περιορίσουμε αυτούς τους παίκτες και να αναγνωρίσουμε γρήγορα τι καινούριο θα βρούμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ από τον Ντράγκαν Σάκοτα».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η προσωπικότητα κάποιων παικτών όπως είναι ο Ίνγκλις, ο Σάκοτα και ο Ντελινινκάιτις και η καλή παρουσία Ελλήνων παικτών όπως ο Παπαντωνίου, ο Σαρικόπουλος και ο Κασελάκης που είναι παιδιά που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της φετινής ΑΕΚ».

Για το πού θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Εμείς θα στηριχθούμε στην δύναμη που θα αντλήσουμε από την άμυνα που θα παίξουμε και στον ενθουσιασμό που έχουμε για να καταφέρουμε να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι, απέναντι, όπως είπα και πριν, σε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα».

Ο Γιάννης Ψαθάς, εκ μέρους των παικτών, συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς, καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο όταν παίζουμε στην έδρα μας και δεν θέλουμε να χάνουμε από καμία ομάδα, όποια και αν είναι αυτή και όσο μεγάλη και αν είναι. Νομίζω ότι το «κλειδί» θα είναι να καταφέρουμε να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ. Η ΑΕΚ έχει καλούς επιθετικά παίκτες και αν μπορέσουμε να τους κρατήσουμε χαμηλά θα είναι πολύ σημαντικό. Για ακόμα ένα παιχνίδι θα στηριχθούμε στη δυνατή μας άμυνα, στο πάθος και την ενέργεια που βγάζουμε στο γήπεδό μας. Επίσης, να καταφέρουμε να έχουμε καλή επιθετικά ημέρα».Τρίκαλα: Πιάνει δουλειά άμεσα ο Φραντζέσκος!
Τρίκαλα: Πιάνει δουλειά άμεσα ο Φραντζέσκος!
Ανακαινίζω – Ενοικιάζω: Ποιοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος και ποιοι αποκλείονται
Ανακαινίζω – Ενοικιάζω: Ποιοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος και ποιοι αποκλείονται
Super League 2: Με κόσμο στην Πάτρα το Αιγάλεω
Super League 2: Με κόσμο στην Πάτρα το Αιγάλεω
Δώρο Χριστουγέννων: Μέχρι τις 21 Δεκεμβίου θα το λάβουν οι εργαζόμενοι
Δώρο Χριστουγέννων: Μέχρι τις 21 Δεκεμβίου θα το λάβουν οι εργαζόμενοι