Μπαρτζώκας: «Ικανοποιημένος από τη δουλειά στην προετοιμασία»

Μπαρτζώκας: «Ικανοποιημένος από τη δουλειά στην προετοιμασία»

Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει κίνηση μεταγραφικά για την θέση «3» σύμφωνα με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων»

Την ικανοποίησή του για τη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αποχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη όπου θα λάβει χώρα στο τουρνουά «Gloria Cup», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Πάμε να παίξουμε το πιο δύσκολο τουρνουά όλης της προετοιμασίας. Αν δούμε τους αντιπάλους θα καταλάβουμε πως δεν έχουν καμία σχέση με το επίπεδο των ομάδων που παίξαμε στην Ιταλία. Μετά θα ακολουθήσει το τουρνουά στο Ρέθυμνο και έπειτα από αυτό θα μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής. Σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανταποκρίνονται θετικά».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μεταγραφής στη θέση «3» απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε παίκτη στο “3”, ο Ντάρντεν το πολύ σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε άλλον παίκτη και θα περιμένουμε και τον Παπαπέτρου».

Πρίντεζης: «Είμαστε σε καλό επίπεδο»

Ανάλογες με του προπονητή του ήταν και οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη, που τόνισε με τη σειρά του: «Σίγουρα είναι ένα τουρνουά με αντιπάλους επιπέδου Ευρωλίγκα. Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για εμάς, αλλά τα φιλικά είναι πάντα φιλικά. Νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο, η φιλοσοφία ουσιαστικά είναι ίδια με πέρσι, έχουν αλλάξει ελάχιστα στοιχεία τα οποία πρέπει να κατανοήσουν και οι νέοι παίκτες. Πιστεύω σε αυτό το κομμάτι είμαστε σε καλό επίπεδο».

Όσο για το αν κατάφερε να ξεκουραστεί μετά το Μουντομπάσκετ, υπογράμμισε: «Ο κόουτς μου έδωσε τέσσερις ημέρες άδεια, όσο μπόρεσα να ξεκουραστώ αυτές τις ημέρες ξεκουράστηκα και πλέον είμαι με το μυαλό και το σώμα στην προετοιμασία της ομάδας».



Παναθηναϊκός AKTOR: Στο... πόδι η Μελβούρνη για το ματς με την Παρτίζαν - Ανακοινώθηκε sold out
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο... πόδι η Μελβούρνη για το ματς με την Παρτίζαν - Ανακοινώθηκε sold out
Απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την 1η Οκτωβρίoυ
Απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την 1η Οκτωβρίoυ
Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», Παναθηναϊκός-Παρτιζάν: Γράφεται Ιστορία στην άλλη άκρη του πλανήτη
Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», Παναθηναϊκός-Παρτιζάν: Γράφεται Ιστορία στην άλλη άκρη του πλανήτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Eπίσκεψη στο Κέντρο Ελληνικής Κοινότητας και το Προξενείο της Μελβούρνης
Παναθηναϊκός AKTOR: Eπίσκεψη στο Κέντρο Ελληνικής Κοινότητας και το Προξενείο της Μελβούρνης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved