Γκαγκαλούδης: «Το κρυφτό τελείωσε»

Γκαγκαλούδης: «Το κρυφτό τελείωσε»

Ξέσπασε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος κάλεσε όλους όσοι ασχολούνται με τον Ίκαρο Χαλκίδας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το ευβοϊκό συγκρότημα πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, στο ΔΑΚ Κανήθου, με τον αρχηγό του να χαρακτηρίζει ήρωες τους συμπαίκτες του, κάνοντας παράλληλα λόγο για τραγικές αποφάσεις που έχουν παρθεί από την αρχή της χρονιάς. «Ο τελευταίος μήνας είναι πάρα πολύ δύσκολος για την ομάδα. Μερικοί εδώ σ είναι ήρωες. Είχαμε πει ότι στα τελευταία παιχνίδια όσοι μείνουμε, όσοι είμαστε, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Αυτό κάναμε σήμερα, βγάλαμε πολλή ενέργεια. Είναι πολύ περίεργο γιατί αυτό το μήνα ζήτημα είναι εάν κάναμε 5-6 προπονήσεις. Εγώ δεν θέλω να πω για το παιχνίδι. Δεν είναι αυτό το θέμα», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Στη συνέχεια, τόνισε πως ο Ίκαρος θα πρέπει να μετακομίσει μόνιμα από την Καλλιθέα στη Χαλκίδα: «Αυτό που θέλω να πω σαν αρχηγός της ομάδας είναι ότι αυτή η αηδία με την Αθήνα και τη Χαλκίδα πρέπει να σταματήσει. Πρώτον, γιατί εάν από την Αθήνα τη θέλουν την ομάδα πρέπει να τη δώσουν στη Χαλκίδα. Εδώ ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Ακόμα και σήμερα μας αγκάλιασε ο κόσμος. Πραγματικά, τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή τους όλη τη χρονιά. Δεύτερον, για οικονομικούς λόγους. Σε δέκα ημέρες τελειώνουμε και τα παιδιά θα πρέπει να ξέρουν πού θα απευθυνθούν. Ο Ίκαρος πρέπει να έρθει εδώ, γιατί εδώ έχει μέλλον. Από το Νοέμβριο γίνεται αυτή η αηδία, σας το λέω ειλικρινά. Κουράστηκα. Εδώ υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα. Να την πάρουμε λοιπόν, εάν μπορούν. Εάν δεν μπορούν, ο κ. Αγγελόπουλος είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Το κρυφτό τελείωσε. Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Εμείς είμαστε εδώ, δεν τα παρατήσαμε. Εμείς μέχρι το τέλος θα το παλέψουμε. Να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί είναι όλα παλικάρια και τον προπονητή μου, γιατί είναι και αυτός παλικάρι».

Σε ερώτηση, για το εάν θα παραμείνει στην ομάδα για να την ανεβάσει ξανά στη μεγάλη κατηγορία στην περίπτωση που υποβιβαστεί στην Α2, απάντησε: «Επειδή η αλήθεια πονάει., πες ότι αύριο το πρωί ο Ίκαρος πέφτει. Ποιο από τα δύο στρατόπεδα του ΝΑΤΟ θα μου κάνει πρόταση για να μείνω; Όλη τη χρονιά αυτή η γάγγραινα τρώει την ομάδα. Πάρθηκαν από την αρχή τραγικές αποφάσεις. Γιατί εάν αποφασίζει ένας είναι διαφορετικά, αλλά αποφασίζουν δύο, πέντε, 25! Αυτά είναι γεγονότα; Εγώ έχω στοιχεία. Μπορεί και ο κ. Αγγελόπουλος να έχει τα δίκια του, δεν θέλω να τον κακολογήσω, θα πρέπει όμως και οι άνθρωποι της Χαλκίδας να αναλάβουν τις ευθύνες. Από το Νοέμβριο ακούω ότι η ομάδα θα έρθει στη Χαλκίδα, από το Νοέμβριο μου λένε πως θα πάρουμε την ομάδα. Από τις 19 Νοεμβρίου μου ανακοίνωσαν οι άνθρωποι από εδώ ότι θα πάρουν την ομάδα κι έχουμε Μάιο. Ξέρουμε πού θα πάει η ομάδα; Στην Α2, στη Β’; Δεν ξέρουμε πού θα πάει αυτή η καραμέλα. Εδώ και 15-20 ημέρες έχει κοπεί το φαγητό στην ομάδα. Τρώμε απέξω ό,τι να ’ναι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει γίνει εδώ κι ένα μήνα. Τα κρατούσαμε όλη τη χρονιά, αλλά έως εδώ».

Αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, καθώς απομένει ακόμα ένα ματς στη Θεσσαλονίκη, συμπλήρωσε πως υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα: «Πήγαμε με πούλμαν 600 χιλιόμετρα στη Δράμα. Στον ΠΑΟΚ τώρα δεν ξέρω πώς θα πάμε, θα πάμε με κανό, με βάρκα, δεν ξέρω! Οι ξένοι έχουν βιοποριστικό θέμα. Βιοποριστικό».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved