Παπαθεοδώρου: «Έπαιξε ρόλο η διαιτησία»

Παπαθεοδώρου: «Έπαιξε ρόλο η διαιτησία»

Με έντονα παράπονα από τη διαιτησία στον εκτός έδρας αγώνα τους με τον ΠΑΟΚ έμειναν οι άνθρωποι της Κηφισιάς.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων γνώρισε στην παράταση την ήττα, στο κλειστό της Πυλαίας, με τον προπονητή του Ηλία Παπαθεοδώρου να αφήνει στη συνέντευξη Τύπου αιχμές για τους διαιτητές: «Αποτελεί μάθημα αυτή η ήττα και μέτρησαν κάποια σφυρίγματα. Είδαμε τάκλιν και αντιαθλητικά. Απαιτούμε σεβασμό στην ομάδα μας. Αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Τι άλλο να κάνουμε; Πιστεύω πως αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αντιμετωπιστήκαμε. Δεν λέω πως χάσαμε από τη διαιτησία αλλά έπαιξε ρόλο».

Αναφερόμενος στο καθαρώς αγωνιστικό κομμάτι, πρόσθεσε: «Ο κόσμος νομίζω πως είδε ωραίο μπάσκετ και το ευχαριστήθηκε, τόσο για το θέαμα όσο και για εναλλαγές στο σκορ. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το παιχνίδι και η διαφορά πήγε στους εννέα πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάθος και ένταση και η εμφάνιση δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, με βάση το αποτέλεσμα. Γυρίσαμε το παιχνίδι και κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Μπράβο στον κ. Μαρκόπουλο για τη νίκη. Ήταν μια ωραία ημέρα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ξέρει να τιμάει το παρελθόν και τα πρόσωπα που έχουν μεγαλώσει αυτή την ομάδα».

Ο Μιχάλης Κακιούζης, εκ μέρους των παικτών, επεσήμανε: «Ήταν πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος γιατί βρεθήκαμε σε αυτή τη χρονική στιγμή να παίζουμε με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για τη μέχρι τώρα πορεία του. Εμείς καταφέραμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν 16 πόντους πίσω. Ήταν και θέμα τύχης, όπως δεν έβαλε ο Βασίλιεβιτς, έτσι έβαλε ο Χαραλαμπίδης στο τέλος. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα, πρέπει να τερματίσουμε στην 5η θέση ώστε να επιστρέψουμε σε αυτό το γήπεδο. Για εμένα ήταν πολύ καλό παιχνίδι και ήταν κρίμα που δεν ήρθαν παραπάνω άτομα στο γήπεδο. Για εμένα νίκησε ο πιο τυχερός».

Καλούμενος να σχολιάσει την τελευταία φάση στο ματς, συμπλήρωσε: «Θεωρώ πως το φάουλ στο Λιακόπουλο στο τέλος ήταν 100%. Η άποψή μου είναι πως ήταν καθαρό φάουλ. Όλοι κάνουμε λάθη, δεν λέω πως υπήρχε δόλος. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, απλώς τα ξεκάθαρα φάουλ πρέπει να δίνονται».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved