Απόλλωνας Πατρών: «Φεύγουν» τα εισιτήρια

Απόλλωνας Πατρών: «Φεύγουν» τα εισιτήρια

Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης του Απόλλωνα Πατρών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Την Καθαρά Δευτέρα (03/03, 17.00), στο κλειστό της Περιβόλας, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ ανάμεσα στους «μελανολεύκους» και τους πρωταθλητές Ευρώπης. Τα εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία και, μάλιστα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους Πατρινούς φιλάθλους. Οι διοικούντες την ΚΑΕ εξέδωσαν σήμερα (25/02) ανακοίνωση, με την οποία προτρέπουν τον κόσμο που θα ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι να σπεύσει να τα προμηθευτεί, πριν εξαντληθούν.

Η ανακοίνωση: «Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας με τον πρωταθλητή Ευρώπης 2013, Ολυμπιακό, μετά και το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας επί του Άρη Θεσσαλονίκης. Οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα πρέπει να επισπεύσουν την αγορά εισιτηρίου, καθώς τα εισιτήρια σε αρκετές κατηγορίες/τιμές τείνουν να εξαντληθούν. Επίσης, η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για την ομαλή διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (3 Μαρτίου 2014) η Ελληνική Αστυνομία έχει αποφασίσει τη λήψη αυστηρών μέτρων, τα οποία θα ισχύουν εντός και εκτός γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα…

-Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί μέχρι τρία εισιτήρια, επιδεικνύοντας τα αντίστοιχα νομιμοποιητικά έγγραφα (ταυτότητες ή διαβατήρια).
-Την ημέρα του παιχνιδιού θα γίνεται προέλεγχος εισιτηρίων σε τουλάχιστον τρεις ζώνες πριν από την είσοδο στο κλειστό γήπεδο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το εισιτήριο του παιχνιδιού και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους (ανάλογα με τα στοιχεία που έχουν δώσει κατά την αγορά του εισιτηρίου). Θα είναι δε υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν εισιτήριο και νομιμοποιητικά έγγραφα σε όλες τις ζώνες ελέγχου εφόσον τους ζητηθεί.
-Θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο κλειστό γήπεδο στους φιλάθλους που θα φέρουν διακριτικά ομάδας εκτός του γηπεδούχου Απόλλωνα Πάτρας, ακόμα κι αν αυτοί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του παιχνιδιού.
-Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο κλειστό γήπεδο θα γίνεται αυστηρός σωματικός έλεγχος. Από τους φιλάθλους θα αφαιρούνται κέρματα, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με ροφήματα, ποτά και οποιαδήποτε συσκευασία ανά χείρας.
-Με εντολή των αστυνομικών αρχών δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στο χώρο στάθμευσης του κλειστού γηπέδου, με εξαίρεση τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα των αθλητών.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00, ενώ οι θύρες του κλειστού γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα. Στις εισόδους του γηπέδου θα εφαρμόζεται το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων. Επίσης, θα λειτουργεί (όπως ήδη είναι γνωστό) το από το νόμο προβλεπόμενο εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, για την παρακολούθηση και καταγραφή των γεγονότων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι τιμές των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό διαμορφώνονται ως εξής…

-Κερκίδα Α: 25,00 ευρώ
-Κερκίδα Β: 20,00 ευρώ
-Κερκίδα Γ: 15,00 ευρώ

Θα διατεθεί και περιορισμένος αριθμός φοιτητικών/μαθητικών εισιτηρίων στην τιμή των 10,00 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη πάσου). Η διοίκηση του Απόλλωνα έχει αποφασίσει τη διάθεση εκπτωτικών εισιτηρίων και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στη διάρκεια της προπώλησης, για τις κερκίδες «Α», «Β» και «Γ». Συγκεκριμένα, όσοι φίλαθλοι αγοράσουν τα εισιτήριά τους στην προπώληση θα έχουν την παρακάτω έκπτωση...

-Για την κερκίδα «Α» 20,00 ευρώ (αντί 25,00 ευρώ)
-Για την κερκίδα «Β» 16,00 ευρώ (αντί 20,00 ευρώ)
-Για την κερκίδα «Γ» 12,00 ευρώ (αντί 15,00 ευρώ)

Επισημαίνεται προς τους φίλαθλους που θα συνοδεύουν παιδιά μικρών ηλικιών ότι για την είσοδο και κατάληψη θέσης στο κλειστό γήπεδο είναι απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά εισιτηρίου. Για αυτό τον σκοπό ο Απόλλων Πάτρας θα διευκολύνει τους μικρούς φιλάθλους, διαθέτοντας περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων με έκπτωση (10,00 ευρώ για τον συνοδό και 5,00 ευρώ για κάθε παιδί), ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μαζί με τους γονείς τους. Τα εισιτήρια των 5,00 ευρώ αφορούν αποκλειστικά σε παιδιά, τα οποία θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από ενήλικα για να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία…

1. Κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας
2. Κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου (ώρες καταστημάτων)
3. Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου 208-210 (ώρες καταστημάτων)
4. Ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270 (ώρες καταστημάτων)
5. Ψησταριά «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149
6. Τα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κορίνθου και Γκότση (ώρες καταστημάτων)».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.Το σέξι κολάν της Βανδή και οι βόλτες της εγκυμονούσας Τούνη
Το σέξι κολάν της Βανδή και οι βόλτες της εγκυμονούσας Τούνη
Παναθηναϊκός: Δυναμική παρουσία οι οπαδοί του στο φιλικό με τη Μπερ Σεβά (video)
Παναθηναϊκός: Δυναμική παρουσία οι οπαδοί του στο φιλικό με τη Μπερ Σεβά (video)
Μουντιάλ 2022-Κλόζε: «Ο Φίλκρουγκ γεμίζει την περιοχή. Πιστεύω ότι θα δώσει και πάλι τη λύση»
Μουντιάλ 2022-Κλόζε: «Ο Φίλκρουγκ γεμίζει την περιοχή. Πιστεύω ότι θα δώσει και πάλι τη λύση»
Παναθηναϊκός: Ωραία εκτέλεση του Σαβιέρ, ισοφάρισε το γκολ του Σελμανί (videos)
Παναθηναϊκός: Ωραία εκτέλεση του Σαβιέρ, ισοφάρισε το γκολ του Σελμανί (videos)