Παναθηναϊκός: Κάρι με… κλειστά τα μάτια

Παναθηναϊκός: Κάρι με… κλειστά τα μάτια

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με τους ανθρώπους της ομάδας να ετοιμάζονται να... κρατήσουν τον Ραμέλ Κάρι και την νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ, ύστερα από την εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Την στιγμή που όλοι έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στις περιπτώσεις των Νίκου Παππά και Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει μία ακόμα κίνηση… ματ. Οι τελευταίες πληροφορίες από τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού θέλουν τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές προκειμένου να διατηρήσουν στο ρόστερ του «τριφυλλιού» τον Ραμέλ Κάρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ», το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Αμερικάνου στο ΟΑΚΑ και την νέα χρονιά. Και πως αλλιώς να… κάνει ο Αργύρης Πεδουλάκης αφού ο Κάρι φρόντισε να «κερδίσει» τους πάντες από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα. Τόσο με τις εντυπωσιακές του επιδόσεις εντός παρκέ, όσο και με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα έξω από το γήπεδο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει οριστική επαφή και να δούμε αν ο Ραμέλ Κάρι θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας, δίνοντας πολύ σημαντικές ανάσες σε Διαμαντίδη και Ούκιτς, ενώ δεν επέτρεψε σε κανέναν αμυντικό να τολμήσει να δώσει βοήθεια όταν το μάρκαρε.



Πάει Μουντιάλ με τη Σαουδική Αραβία ο Γιώργος Δώνης
Πάει Μουντιάλ με τη Σαουδική Αραβία ο Γιώργος Δώνης
Ντόντσιτς και Τζόκοβιτς βλέπουν μαζί το Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας
Ντόντσιτς και Τζόκοβιτς βλέπουν μαζί το Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας
Άρης: Συνάντηση Σιάο με Ζήση στην Αθήνα
Άρης: Συνάντηση Σιάο με Ζήση στην Αθήνα
LIVE ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο: Η ρεβάνς της Allwyn Arena για τα προημιτελικά του Conference League
LIVE ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο: Η ρεβάνς της Allwyn Arena για τα προημιτελικά του Conference League
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved