Χάτσερ: «ΠΑΟΚ για μια ζωή»

Χάτσερ: «ΠΑΟΚ για μια ζωή»

Γράμμα με τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ απέστειλε ο Ουίλιαμ Χάτσερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ που βρίσκεται πλέον στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Φλιντ του Μίσιγκαν, κατέγραψε τις εντυπώσεις του από τους εννέα μήνες που έζησε στη Θεσσαλονίκη. Στο γράμμα του, που δημοσίευσε σήμερα (28/05) η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους, ενώ καταλήγει πως ό,τι κι αν γίνει αναφορικά με το επαγγελματικό μέλλον του θα είναι πάντοτε ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Πρώτα από όλα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ για μια εκπληκτική εμπειρία και σεζόν. Όλα τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην ομάδα, από τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες, με αποδέχτηκαν σαν άνθρωπο και σαν παίκτη από την πρώτη ημέρα που πάτησα στη Θεσσαλονίκη. Θα αγαπώ όλες τις φιλίες και τις σχέσεις που έκανα στη διάρκεια της παρουσίας μου στην Ελλάδα και ελπίζω να τους δω όλους ξανά μια ημέρα. Η ομάδα μας έκανε μαζί ένα ταξίδι εννέα μηνών, με εξαιρετικά σκληρή δουλειά και αφοσίωση από όλους που αναμείχθηκαν. Κερδίσαμε κάποια μεγάλα παιχνίδια, χάσαμε κάποια άλλα με σκληρό τρόπο, αλλά συνολικά αυτό που καταφέραμε νομίζω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες του καθενός.

Οι δεσμοί και η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας εγώ και οι συμπαίκτες μου ήταν τόσο δυνατοί που νιώσαμε ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε τα πάντα μαζί. Πιστέψαμε ότι σε κάθε παιχνίδι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη! Το τεχνικό τιμ έκανε εξαιρετική δουλειά, βγάζοντας το καλύτερο δυνατό αυτής της ομάδας. Ακόμα κι όταν ήταν αρκετά σκληροί με μας ορισμένες φορές ξέραμε όλοι ότι αυτό είναι το καλύτερο για εμάς σαν ομάδα. Προσωπικά, θέλω να πω ευχαριστώ στους προπονητές μου, γιατί πάντα πίστευαν σε εμένα και ήταν δίπλα μου στις πιο δύσκολες στιγμές μου στη διάρκεια της σεζόν. Είχα κάποια σκαμπανεβάσματα αυτόν τον χρόνο και το μόνο πράγμα που με κράτησε μέσα σε αυτές τις στιγμές ήταν η εμπιστοσύνη των προπονητών και των συμπαικτών μου. Δέχτηκα αρκετή κριτική από ανθρώπους εκτός της ομάδας, όταν δεν έπαιζα και τόσο καλά, αλλά οι προπονητές μου ποτέ δεν με παράτησαν και για αυτό είμαι εξαιρετικά ευγνώμων. Είχα την ευκαιρία να δείξω τι τύπος παίκτη πραγματικά είμαι.

Κλείνοντας, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους που μας υποστήριξαν όλη την  χρονιά. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι. Πιστεύω ότι είναι από τους πιο πιστούς στην Ελλάδα. Παρόλο που δεν τελειώσαμε όπως θα θέλαμε, συνολικά η χρονιά ήταν μια τεράστια επιτυχία και ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση με το σκεπτικό ότι τώρα χτίζεται η ομάδα για το μέλλον. Τώρα είναι ώρα για καλοκαιρινές διακοπές και ξεκούραση. Σχεδιάζω να απέχω ένα διάστημα για να απολαύσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου και μετά θα επιστρέψω στη δουλειά για να γίνω καλύτερος παίκτης. Ελπίζω αυτή να μην είναι η τελευταία φορά που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα ακούσουν κάτι από εμένα, αλλά ό,τι και να συμβεί θα είμαι πάντα ΠΑΟΚ για μια ζωή».



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/05) - Με πλούσια δράση στην Ευρώπη
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/05) - Με πλούσια δράση στην Ευρώπη
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved