Άρης: Και ο Ράτζα για τον Γκάλη

Όλα τα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το ένα μετά το άλλο, επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση του Άρη προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Άρης: Και ο Ράτζα για τον Γκάλη

Οι Θεσσαλονικείς θα τιμήσουν στις 7 Μαΐου, στο Αλεξάνδρειο, τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα. Μεταξύ άλλων θα γίνει φιλικό στο οποίο θα συμμετάσχουν μεγάλες μορφές του αθλήματος που έχουν παίξει είτε συμπαίκτες είτε αντίπαλοι με τον «γκάνγκστερ». Ο Ντίνο Ράτζα είναι ο τελευταίος εξ αυτών που δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση των διοικούντων την ΚΑΕ και θα βρεθεί στη χώρα μας για να τιμήσει το Νίκο Γκάλη.

Η ανακοίνωση: «Ένας από τους πιο ολοκληρωμένους σέντερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Ντίνο Ράτζα, απάντησε θετικά στην πρόσκληση της ΚΑΕ Άρης και θα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στις 7 Μαΐου για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης και ο Ντίνο Ράτζα «μονομαχούσαν» στο γήπεδο, όταν ο Κροάτης σέντερ αγωνιζόταν στην ομάδα της Γιουγκοπλάστικα».

COMMENTS