Μολφέτας: «Κατάμεστη η Περιβόλα με Ολυμπιακό»

Μολφέτας: «Κατάμεστη η Περιβόλα με Ολυμπιακό»

Ούτε… καρφίτσα δεν πρόκειται να πέφτει στο κλειστό της Περιβόλας στον εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Πατρών με τον Ολυμπιακό.

Αύριο (18/01) άλλωστε αναμένεται να εξαντληθούν και τα τελευταία εισιτήρια, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της «μελανόλευκης» ΚΑΕ, Ανδρέας Μολφέτας. Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα μίλησε στο ΣπορFM Πάτρας 96.3 για τα μέτρα ασφαλείας που θα είναι δρακόντεια και συνέστησε στους φιλάθλους να πάνε από νωρίς στο κλειστό, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν κατά την είσοδό τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Περιμένουμε να γίνει ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει. Τα μηνύματα που έχουμε είναι πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Βεβαίως, θέλουμε να βγει κερδισμένο το μπάσκετ. Επιθυμούμε να γίνει μια μπασκετική γιορτή και προς αυτή την κατεύθυνση οδηγούμαστε. Μάλιστα, τα μέτρα θα είναι αυστηρά. Η αστυνομία θέλει να κάνει καλά τη δουλειά της κι εμείς το ίδιο, ώστε να είναι όλα εντάξει».

Για τους φιλάθλους και τις συστάσεις που θα ήθελε να τους κάνει: «Καλό είναι να έρθουν νωρίς για να μην υπάρξει συνωστισμός, καθώς προβλέπονται τέσσερις έλεγχοι μέχρι την πόρτα εισόδου. Για τα μέτρα και για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπάρχει θέμα, απλώς στο ματς με τον Πανιώνιο μας δόθηκε αφορμή, ένας αφελής, πέταξε έναν καφέ στον αγωνιστικό χώρο, το κατέγραψε η τηλεόραση κι εμείς βρεθήκαμε στον αθλητικό δικαστή κατηγορούμενοι! Έτσι, ακόμα και επίπληξη πλέον να πάρουμε, δεν θα ήταν καλό για εμάς… Να ξέρετε πως από τη διαγωγή μας και τη συμπεριφορά μας θα έχουμε και οικονομικά οφέλη. Γιατί, λοιπόν, να τα χάσουμε;».

Για την αυστηρότητα στον έλεγχο των φιλάθλων, κατά την είσοδό τους: «Το γήπεδο στο μπροστινό μέρος έχει φραχτεί. Θα υπάρξουν εξήντα άτομα φρουρά και από την ιδιωτική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε. Ο έλεγχος θα γίνεται από τα εκδοτήρια. Δεν θα περάσει τίποτα».

Για το εάν αναμένουν φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Δεν θα έρθουν επίσημα οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού και η ομάδα δεν έχει πάρει εισιτήρια. Τώρα, αν κάποια παιδάκια είναι φίλοι του Ολυμπιακού, αν θέλουν μπορούν να μαζευτούν και να πάρουν εισιτήρια, θα τα βάλουμε σε συγκεκριμένο σημείο και θα είναι υπό έλεγχο ώστε να μην συμβεί το παραμικρό. Έχουν μείνει, πάντως, πολύ λίγα εισιτήρια. Θεωρώ πως μέχρι αύριο (18/01) θα έχουν τελειώσει».

Για την έως τώρα πορεία του Απόλλωνα Πατρών στην Basket League ΟΠΑΠ: «Θα το πω πιο συγκεντρωτικά. Στο τέλος κάνουμε ταμείο. Η μεγάλη μας προσπάθεια είναι η παραμονή στην κατηγορία κι από εκεί και πέρα ό,τι θέλει ας έρθει. Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, έχουμε μπροστά μας αρκετό δρόμο».



Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει η κλήρωση της Πέμπτης (25/9)
Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει η κλήρωση της Πέμπτης (25/9)
Ανακοίνωσε Τοτέ η Αρμάνι Μιλάνο
Ανακοίνωσε Τοτέ η Αρμάνι Μιλάνο
Παναθηναϊκός: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Ελβετία ο Κόντης – Εκτός ο Πελίστρι με Γιουνγκ Μπόις
Παναθηναϊκός: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Ελβετία ο Κόντης – Εκτός ο Πελίστρι με Γιουνγκ Μπόις
Europa League, ΠΑΟΚ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με μοναδικό απόντα τον Πέλκα | Η αποστολή του Λουτσέσκου
Europa League, ΠΑΟΚ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με μοναδικό απόντα τον Πέλκα | Η αποστολή του Λουτσέσκου
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved