Πανελευσινιακός: «Όλοι επιβάτες στο όνειρο»
Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία δίνει το Σάββατο (20/12, 16.00), στο «Ανδρέας Παπανδρέου», ο Πανελευσινιακός.
Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα θα υποδεχθεί την Καβάλα, με τους διοικούντες τους «σταχυοφόρους» να εκδίδουν σήμερα (17/10) ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνουν πως ορίστηκε γενική είσοδος δέκα ευρώ. Επίσης, θα υπάρχουν πούλμαν για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, για τη μεταφορά τους στο κλειστό.
Η ανακοίνωση: «2η αγωνιστική Basket League ΟΠΑΠ, 20/10/2012, «Ανδρέας Παπανδρέου» - Κ.Γ. Περιστερίου: Το πρώτο ταξίδι ξεκινά! Όλοι επιβάτες στο όνειρο! Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ, ενώ ισχύουν όλες οι κάρτες διαρκείας. Πούλμαν για τους κατόχους διαρκείας θα αναχωρήσουν από το Δημοτικό Πάρκινγκ».