Ενδιαφέρον για Ούκιτς από τον «Εξάστερο»

Ενδιαφέρον για Ούκιτς από τον «Εξάστερο»

Για την απόκτηση του Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ κινείται ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Ένα από τα βασικά «θέλω» των «πράσινων» από την αρχή του μεταγραφικού σχεδιασμού ήταν η έλευση ενός παίκτη στην περιφέρεια που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να σταθεί στο πλευρό του Δημήτρη Διαμαντίδη. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση των εξάκις Πρωταθλητών Ευρώπης ήταν σε άμεση συνεργασία με τον Αργύρη Πεδουλάκη για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης και σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Πράσινη», ένας από τους παίκτες που συγκεντρώνουν τα κριτήρια είναι ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ο Κροάτης άσος έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας του. Ο 27χρονος παίκτης ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο του Έλληνα τεχνικού ηγέτη των «πράσινων» και ήδη έχει ξεκινήσει προσπάθεια από το «τριφύλλι» για να «ντυθεί» στα «πράσινα».

Βέβαια, η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και έχει στα… χέρια του πολύ καλές προτάσεις από την Ούνιξ Καζάν και την Ισπανία, ωστόσο δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η προοπτική του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να τον αφήσει… ασυγκίνητο και στον «Εξάστερο» εμφανίζονται διατεθειμένοι να «παλέψουν» για να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που μπορεί να μετατρέψει την περιφέρεια της ομάδας «αχτύπητη».

Καθοριστική επαφή με Περπέρογλου

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον του Στράτου Περπέρογλου στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Πράσινη» θα γίνει η καθοριστική επαφή του «Εξάστερου» με την πλευρά του Έλληνα παίκτη.

Παράλληλα, κρίσιμη μέρα είναι για τον Γιόνας Μασιούλις. Ο Λιθουανός συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλει ο Αργύρης Πεδουλάκης για τη θέση «3» και μέσα στην ημέρα αναμένεται να έχουμε άμεσες εξελίξεις. Στόχος των «πράσινων» είναι να «κλείσουν» θετικά και οι δύο υποθέσεις, οι οποίες αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Καμία απάντηση από Σάρας

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην εξαιρετική πρόταση που του έχουν καταθέσει. Η αργοπορία του Λιθουανού ίσως αποβεί μοιραία, μια και στο «τριφύλλι» δεν μπορούν να περιμένουν επ’ αόριστον τον έμπειρο γκαρντ.



Ρώμη: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)
Ρώμη: Προπονήθηκε με τον Ράφα Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς (vids)
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved