«Ευχαριστώ» και «συγγνώμη» από ΚΑΟΔ

«Ευχαριστώ» και «συγγνώμη» από ΚΑΟΔ

Ανακοίνωση, με την ευχαριστεί τους φιλάθλους του για την παρουσία τους στο «Δημήτρης Κραχτίδης» και τους ζητάει συγγνώμη για την ήττα από τον ΑΓΟΡ, εξέδωσε ο ΚΑΟΔ.

Οι νεοφώτιστοι καλούν, παράλληλα, τον κόσμο τους να δώσει δυναμικό παρών στην κυριακάτικη (15/01) αναμέτρηση με το Περιστέρι, προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση της νίκης. «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους κρατήσουμε μέχρι το τέλος κοντά μας και να μην ξεχνάμε ότι όπως λέει ο λαός «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό», δεσμεύθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ θα ήθελε να πει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο υπέροχο κόσμο μας που παρά το ακατάλληλο της ώρας ήρθε στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα μας. Θέλουμε εκ μέρους των παικτών και του τεχνικού επιτελείου να ζητήσουμε ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη από τους φίλους μας γιατί με την απόδοσή μας τους στεναχωρήσαμε. Καλούμε όλους να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή 15/01/2012 και ώρα 16.00 στον αγώνα με το Περιστέρι για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμη νίκη.

Σας παραθέτουμε την δήλωση του προπονητή μας Γιώργου Καλαφατάκη όπως μας ζήτησε να γραφεί: «Λόγω της πίεσης του παιχνιδιού και του άτυχου αποτελέσματος ξέχασα στις δηλώσεις μου να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που παρά το ακατάλληλο της ώρας και της ημέρας γέμισε το γήπεδο. Θέλω, αφού ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλων μας για την κακή εικόνα που παρουσιάσαμε, να τονίσω ότι στεναχωρήθηκα πιο πολύ γιατί πικράναμε το κόσμο μας, παρά για την ήττα μας.

θέλω να ζητήσω από όλους να παραμείνουν κοντά μας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το μπάσκετ είναι παιχνίδι και ότι η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού και υπόσχομαι ότι τουλάχιστον η εικόνα μας στη συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας είναι νέα και άπειρη. Εμείς, από τη μεριά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους κρατήσουμε μέχρι το τέλος κοντά μας και να μην ξεχνάμε ότι όπως λέει ο λαός «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό». Τους περιμένω όλους κοντά μας την Κυριακή (15/01) για να πανηγυρίσουμε άλλη μία νίκη».



Eurobasket 2025: Η Εθνική επιστρέφει με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της – Η ώρα άφιξης
Eurobasket 2025: Η Εθνική επιστρέφει με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της – Η ώρα άφιξης
Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την απόκτηση Μουτουσαμί
Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την απόκτηση Μουτουσαμί
Ξέχασαν το τυχερό δελτίο πάνω στο ψυγείο μία εβδομάδα - Δεν ήξεραν ότι κέρδισαν 13.000.000 δολάρια
Ξέχασαν το τυχερό δελτίο πάνω στο ψυγείο μία εβδομάδα - Δεν ήξεραν ότι κέρδισαν 13.000.000 δολάρια
EuroBasket 2025: Κορυφαίος τεχνικός ο Αταμάν
EuroBasket 2025: Κορυφαίος τεχνικός ο Αταμάν
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved