Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ στο… πόδι

Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ στο… πόδι

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και ο Αργύρης Πεδουλάκης… ανεβάζει στροφές στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων

Τετάρτη σήμερα και σε δύο ημέρες ο Παναθηναϊκός έχει την πρώτη του ευκαιρία για το break. Την Παρασκευή το βράδυ οι τελικοί ξεκινούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την ομάδα του «τριφυλλιού» να πηγαίνει στον Πειραιά για το «διπλό» που θα του δώσει με το «καλησπέρα» το πλεονέκτημα της έδρας.

Όμως στις 48 ώρες που απομένουν μέχρι το πρώτο τζάμπολ της σειράς των τελικών, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει να… διορθώσει και να βελτιώσει πολλά στο παιχνίδι της ομάδας του. Τα θετικά συμπεράσματα που έβγαλε ο Έλληνας τεχνικός από τους αγώνες με τον Πανιώνιο σαφώς και είναι πολύ σημαντικά εν όψει της συνέχειας, αλλά και οι αδυναμίες των «πράσινων» μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές στους τελικούς. Εάν και εφόσον ο «Άρτζι» και οι παίκτες του καταφέρουν να τις μετατρέψουν σε.. δυνάμεις.

Μετά το χθεσινό… ατελείωτο βίντεο και την προπόνηση που έγινε σε ήπιους ρυθμούς, σήμερα το απόγευμα το σκηνικό στο ΟΑΚΑ αναμένεται να αλλάξει. Ο «Άρτζι» και οι συνεργάτες του θα ρίξουν το βάρος στο μπάσκετ, πατώντας το πόδι τους στο γκάζι, θέλοντας να ανεβάσουν τις στροφές και να πιέσουν όσο πάει τους παίκτες του. Άλλωστε, μετά και την σημερινή ημέρα απομένει μόνο η Πέμπτη για την προετοιμασία της ομάδας, ενώ το πρόγραμμα των τελικών, με τα συνεχόμενα παιχνίδια , δε ν δίνει το δικαίωμα για πολλές προπονήσεις.

Ζητάει έλεγχο ντόπινγκ στους «πράσινους» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Εν τω μεταξύ το μεγάλο θέμα της ημέρας δεν είναι άλλο από την δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ντόπινγκ κοντρόλ σε όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Έπειτα από χθεσινοβραδινό δημοσίευμα ιστοσελίδας που άφηνε υπονοούμενα για κρούσματα ντόπνιγκ που συνδέονται με τους τελικούς της Α1, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» πήρε άμεσα θέση και με δήλωσή του ξεκαθάρισε πως δεν θα αφήσει κανέναν να σπιλώσει τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Μάλιστα, υπογράμμισε πως σήμερα θα ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς να περάσουν όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» από ντόπινγκ κοντρόλ σε όλους τους τελικούς πριν αλλά και μετά από κάθε αγώνα. Ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού» ολοκλήρωσε την δήλωσή του λέγοντας πως ελπίζει να κάνει το ίδιο και η διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου να εξαλειφθούν όλες οι υποψίες και να μην υπάρχει το παραμικρό.. σύννεφο πάνω από το ελληνικό μπάσκετ.



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved