Όλη η Ελλάδα συγκεντρώνεται στο 6ο Motor Festival της Λάρισας
SHARE

Όλη η Ελλάδα συγκεντρώνεται στο 6ο Motor Festival της Λάρισας

Το 6o MOTOR FESTIVAL  έχει πάρει, πλέον, «επικές» διαστάσεις.

Κόσμος από όλα τα μέρη της Ελλάδας θα συγκεντρωθεί στη Λάρισα στις 1-2 Απριλίου 2017. Αγαπημένοι οδηγοί, geusts, εκθέτες, όμορφες παρουσίες από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στη Σκεπαστή της Νεάπολης  στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο  1-2 Απριλίου, με στόχο να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και να… ανάψουν φωτιές στη διάθεση των θεατών, που θα παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη αυτή φιέστα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το άλλο Σαββατοκύριακο το 6ο Motor Festival θα προσφέρει διέξοδο στον κόσμο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα υπάρχουν διαγωνισμοί για τον κόσμο και βραβεύσεις για τους εκθέτες αλλά και τα εκθεσιακά οχήματα, όπως επίσης και καλλιστεία ομορφιάς για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα.  Θα βραβευτεί ο πιο δημοφιλής εκθέτης όπως και η πιο δημοφιλής συμμετοχή από το διαγωνισμό που ήδη τρέχει στα social media (#themotormoment).

Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28/3 στη Λάρισα
Η οργανωτική επιτροπή του 6ου Motor Festival  θα παραθέσει την προσεχή Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στις 13:30 συνέντευξη Τύπου στο κεντρικό café της Λάρισας Vintage με θέμα το επίσημο πρόγραμμα του διημέρου του Festival. Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 18:30 με ειδικό σόου, που έχει ετοιμαστεί από τους διοργανωτές.  

Δύο ακόμη συμμετοχές - εκπλήξεις
Οι συμμετοχές στο Motor Festival εγγυώνται για το πλούσιο θέαμα της διοργάνωσης. Δύο ακόμη εκπλήξεις αφορούν στη συμμετοχή της Ford Αναστασίου που θα έχει τα νέα μοντέλα Ford focus ST και Mustang gt, όπως και το νέο Kuga, αλλά και στη συμμετοχή της  Centaurus Racing Team.

Η Centaurus Racing Team ή αλλιώς ομάδα Κένταυρος  αποτελεί ομάδα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συστάθηκε το 2009 από προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος και δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής μονοθέσιου αυτοκινήτου τύπου Formula. Στο ιστορικό της συγκαταλέγονται τρία μοντέλα μονοθέσιων, ο Chiron, ο Nessus, το αναβαθμισμένο μοντέλο του Nessus, ο Nessus R και ο Thireus.
Η ομάδα κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος στο μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό παγκοσμίως, τον Formula Student. Μέχρι στιγμής έχει συμμετάσχει σε 7 διαγωνισμούς και έχει καταφέρει να αναδειχθεί αρκετές φορές στο διαγωνισμό, ενώ ανταγωνίζεται τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Σημαντικές στιγμές και διακρίσεις τη διέπουν κάθε χρόνο, όπως:

•    Η κατάκτηση της 1ης θέσης στο Varano της Ιταλίας το 2011, όπου ήταν και η πρώτη φορά που συμμετείχε παρουσιάζοντας μόνο τα σχέδια του μονοθέσιου
•    Το 2012 στο Silverstone κατέλαβε τη 3η θέση στο Design Event
•    Το 2013 συμμετείχε με πλήρως κατασκευασμένο μονοθέσιο στη πίστα Varano de Melegari, έχοντας τη 1η θέση στο Business Presentation
To 2014 πήρε τη 10η θέση στο αγώνισμα του Skid Pad στο διαγωνισμό της

7 PHOTOS
«Κράξιμο» και απάντηση Εμπαπέ για Μέσι (photos)
«Κράξιμο» και απάντηση Εμπαπέ για Μέσι (photos)
Δεν θα πιστεύετε τι ζήτησε να μάθει η Σοφία Φαραζή από τους «Κου κου» μέσω του Αντίνοου Αλμπάνη
Δεν θα πιστεύετε τι ζήτησε να μάθει η Σοφία Φαραζή από τους «Κου κου» μέσω του Αντίνοου Αλμπάνη
Πρόστιμα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ
Πρόστιμα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ξεπέρασε Γκάλη και Τσαρτσαρή ο Καλάθης
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ξεπέρασε Γκάλη και Τσαρτσαρή ο Καλάθης


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies